-
Paszport
Witam, ma ktoś może informacje odnośnie tego czy podczas wyrabiania paszportu jest możliwość zrobienia zdjęć? Czy trzeba wcześniej zrobić zdjęcia i przynieść ze sobą? Doszły mnie słuchy, że ponoć robią zdjęcia na miejscu ale jak mam jechać 50~~km i się dowiedzieć na miejscu że lipa to będę zmuszony łazić po obcym mieście i szukać fotografa jakiegoś. Ktoś, coś? Konkretniej chodzi mi o Tarnobrzeg/Rzeszów może ktoś jest z tego miasta lub okolic.
-
A gdyby zamknęli torga to byś jechał 50km na darmo dowiedzieć się, że jednak lipa czy wziął wcześniej telefon do ręki i zadzwonił do odpowiedniego urzędu żeby się dowiedzieć w 30 sekund?
W moim urzędzie nikt nie wykonuje zdjęć.
-
zgooglaj sobie adres i sprawdz czy pod tym adresem/w najbliższej okolicy jest też fotograf.
proste.
-
Jak wyrabialem w Lublinie to tam stal zaraz obok fotograf ale pewnie licza sobie sporo wiecej niz "normalny fotograf"
-
ziombel.. zdjęcia do paszportu to 15-20zł, a trasa w 2 strony 100km :D podejdź do jakiegoś fotografa (galerie etc) i po problemie, niż potem srać, że zdjęć się nie ma :D
-
W WRNie w Rzeszowie jest mozliwosc zrobienia zdjecia. Juz nie pamietam na ktorym pietrze i w jakich godzinach ale sam robilem na miejscu. @mlody100200 ;
@edit
dodaje ze robilem to jakis czas temu pewnie okolo roku-dwoch temu, moglo sie cos zmienic