-
wycena konta
Elo, nie wiedzialem gdzie wpisac, jezeli zle to prosze o przeniesienie. Skonczylem z gra a przydalby mi sie jakis hajs za te konto, wycenicie? Mniej wiecej podalem najwazniejsze rzeczy, nigdy nie banowane, zadnej notki na koncie, rk key posiadam, jest aktywny. Na głównych kontach jest opór dobrych mountów, outfitów, które traktuję jako dodatek. Z tego co pamiętam to knight na Pytherze ma tarcze w Nightmare Outficie , Black Sheepa i jakieś słabsze mounty typu stampor, terror bird, panda. 111s na pewno ma full Wizarda, Soil Guardiana. Druid z Guardii ma full Druida, outfit Elementalista, z mountów Dragonling i Noble Lion. To tak te większe, które pamiętam. Z questów jedynie yala done u 111s :)
Vouchery
3dni 2x exp/skill
7dni 2x exp/skill
5dni 2x exp/skill
PIERWSZY VOUCHER W TIBII - 65DNI 2X EXP/SKILL LUB 17 DBL I 12PACC(możliwa konfiguracja)
Pythera
8s - 54mlvl
8d - 54mlvl
67k - 6mlvl, club 92/87 full eq
33p - 9mlvl, 94/84 full eq
Elysia
9k - 76/69
36d - 50mlvl, 30shielding
111s - 63mlvl, 31shielding full eq, sety, 160k, fan doll of queen eloise, tame items etc.
45p - 12mlvl, 84/73, 60k, full eq
Guardia
37k - 4mlvl, club 76/69, 340k + full eq
20p - 5mlvl, 78/68
70d - 50mlvl, 28 shielding, 800k + rody, sety
8s - 37mlvl
8s - 35mlvl
Dzieki serdeczne!
-
Wybacz szefie, że się wtyrniam w temat ale po co zakładać kolejny :)
Ile wezmę za 160sorka z dosyć dobrym mlv jeśli to ma znaczenie, addony mage wand, full summoner, eq jakieś tam mam chyba full na ten poziom, ewentualnie podajcie cenę za pustą postać to sobie mniej więcej doliczę po korzystnej wartości gp całe eq. Świat stary nonpvp refugia, żadnych notek, banów itd. Dzięki wielkie
-
@udarr wyczyść sobie skrzynke bo chciałem Ci wysłać pw z ofertą ale się nie da.
-
konto poszlo za 600zl, pisze poniewaz licze, ze w jakis sposob pomoze to innym osobom borykajacym sie z cena konta ;)