Witam, gdzie mogę expić dla profiru swoim 160 msem?
Wersja do druku
Witam, gdzie mogę expić dla profiru swoim 160 msem?
Glooth bandity z gfb, quary z thunderow i zaklęć, choseny z avalanche/gfb, war golemy
A najlepiej to w teamhuncie na jakichś asurach czy cos
soule, quary, bandity topowe miejsca
choseny sa spoko i war golemy naturalnie
jak umiesz dobrze grac to hellspawny z ava
Czy da się gdzieś na faccu polatać 160sorcem? Dodali podobno tyle tych miejscówek na facc więc może się coś znajdzie gdzie będzie w miarę exp? Waste może być, wszystko jedno.
still warlocki, moze te losty checked , i to chyba na tyle, ew dle na carlin ziomie, z hehehe sdeków, to w sumie na tyle XD
demona z sd najlepsze miejsce tylko trzeba zapierdzielać xD
no nie to kicha lekka ;d to chyba wolę kupić pacca nawet żeby grać kilka godzin miesięcznie niż klepać wrl na demonie ;d
Jak znajdziesz team do th to polecam, z ciekawości, jaki swiat:D?
świat Refugia
edit : chodzi o ten caves of the lost gdzie jest lost basher itd? @Prismaticset ;
taaa
@udarr ; fajnie się losty klepie powinieneś być na 0 nawet waląc z sd, zabierz trochę gfb na hushery bo znikają na całkiem długo. Ja z kumplem na facc 2x80 lvl druid i palek exp ok.200k/h wychodziłem z samych itemów na 0, lekki minus waliłem z sd
Ja polecam na gormie bic Medusy/serpenty z sd tylko musisz mieć gill seta + garlic amulety, bo meduza potrafi niezle combo przywalic. Exp ze stamina to jakieś 650-1kk/h ( zależy jak sobie ogarniesz respa i ile ludzie bedzie) z reguły wychodzi się na 0 ale to jest zależne dużo od szczęścia nie raz bywało tak, że potrafilem wyjsć 200k na plus jak pofarcilo z lotem,a nie raz 20k na minus to i tak jeszcze nie jest tak źle.