co bic dla max exp (waste niewazne) oraz gdzie chodzic na teamhunty aby exp byl najwiekszy
Wersja do druku
co bic dla max exp (waste niewazne) oraz gdzie chodzic na teamhunty aby exp byl najwiekszy
Teamhunty jak najbardziej asury kosmiczny exp i profit w porównaniu do innych miejscowek, exp w zależności od tego jak umiecie grać.
a nie za maly lv na te asury?
jak ogarniasz to dasz radę, tylko ostroznie trzeba
a exp tak jak mowi kolega, lepszy niz gdziekolwiek indziej
solo to moze hero z exori i exori granów
a jakie taktyki na te asury? po ile lurowac? jaki tam exp/h tak na oko wychodzi? i gdzie te hero sa?
ja na asurach to juz nawet chodziłem druidem na 95 lvl , exp kosmos ale hardkor. Ogolnie sporo ludzi i trzeba non stop uważać bo potrafią sieknąć
Tu masz np. dojscie do hero cave
Jakie taktyki na asury? Sam musisz poprobowac, zalezy od ekipy; na poczatku na spokojnie lurowac, ale na tym lvlu da sie juz fajnie bic, najlepiej w 3 osoby jednak co najmniej mysle. Warto wziac dwarven ringa.
Poza tym sea serpenty solo bedzie najlepszy chyba exp jak puste
jak dojsc na te sea serpenty?
Asury ek 101 ed 120 ms 140. W 3 robiliśmy 1,3kk z premm. Tylko ogarniety team musibyc.
@Master of the Xantera ;
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Hunt..._Quest/Spoiler
Najlepszy exp osiągniesz bijąc na starych Sea (południe) i biorąc klate, utito -> exori-> gran ->mas (jak te małe nie padną). Ja swoim ekiem potrafiłem wyciągnąć tam ~1kk/h
Jednakże, że teraz będzie podwójny exp (pewnie dlatego temat założyłeś xD), to jak wbijesz po ss'ie to może będziesz miał z godzinkę wolny place.
Na SouthSea sporo botów też biega (u mnie na Harmonii potrafi nawet 5 + osób biegać), dlatego zostają jeszce North Sea. Tam Przeważnie daje się karteczke z nickiem i jak ludzie nie są skurwielami to napiszą jak długo zostajesz. Jak bot wbija, to łatwo ogarnąć jak biega i zostawiać mu te małe na górze a bić przed nim normalne węże, ale tak jak mówiłem od jutra podwójny exp, to pewnie będzie sporo osób wbijać bez szacunku i bić Sea. Na Północnych Sea max wyciągnąłem jakoś ~850k/h przy dobrym respie. Przeważnie jednak nie wyrabia to oscyluje pomiędzy 730 - 800k/h.
w sumie teraz mysle to podwojny exp to wszedzie bedzie od zajebania ludzi... to takim ekiem gdzie wtedy isc na bedzie pelno wiary?
a powiedzcie jeszcze jak na wallach sie expi? duzy exp jest?
130 EK na wallsach to trochę słabo, no chyba że będziesz klepał te najniższe piętra gdzie nie ma spellweaverów no i nie lurał full klaty. Na murach 200 EK potrafi na dobre combo siąść jak ED nie jest ogarnięty/ nie ma magebota :P
Jeśli chodzi o exp to na najwyzszych trzech piętrach miałem 1.5-1.7kk na 350+ lvlach, na 200+ będziesz miał pewnie ok. 1.0-1.2 kk/k.
Pozdrawiam =)
na murach chodzi mi w TH jaki exp jest