Ktoś z Poznania może mi polecić jakiś las który się tam znajduje który jest dość duży, mało uczęszczany, mało albo wcale pilnowany, otwarty, no i tyle.
?
;)
Wersja do druku
Ktoś z Poznania może mi polecić jakiś las który się tam znajduje który jest dość duży, mało uczęszczany, mało albo wcale pilnowany, otwarty, no i tyle.
?
;)
https://d3higte790sj35.cloudfront.ne...d786f1a76.jpeg
w sumie nie jestem z poznania, ale polecam
a po co chcesz tam isc?
a on sie nazywa jakos? albo jest tam jakas ulica przy ktorej sie w poblizu parkuje zeby tam zanurkowac? patrzylam po goglach ale konfunduje mnie tylko
bo planuję mord :]
w ksiazce xd w rl nie ide
Może na Malcie? ;]
o, dobrze brzmi z wiki, latwo ując
thx ;]
limit na reputki, potem wam dam :d
Polecam na Malcie. Jest tam też zajebista łąka z powalonym drzewem, na którym można usiąść. Ale nie zdziw się na widok dzików - nie raz się z nimi spotkałem :)
Ale tam na Malcie to dużo osób łazi, kiedyś tam bywałem niemal codziennie. Czy autorce tematu nie chodziło o tak zwane zadupie?
poniekąd tak, ale tak patrze na gogle mapie to sa skupiska dosc geste drzew na tej malcie, uliczki boczne, nadaje sie :] no i zawsze ew fikcja literacka rulez ;d
leśne tereny na północ od poznania były niemieckim poligonem wojskowym w okresie do końca pierwszej wojny światowej. Jakiś wątek nazi zombie albo gejów mutantów - jak najbardziej za!