Potrzebuję jakiegoś dobrego internetu, bo Toya Łódź aktualnie to żenada i mam lagi ciągle. UPC i Multimedia nie operują na tym terenie. Gram np. w lola i zależy mi na stabilnym pingu. Warto myśleć nad ofertami typu Plus/Orange lte?
Wersja do druku
Potrzebuję jakiegoś dobrego internetu, bo Toya Łódź aktualnie to żenada i mam lagi ciągle. UPC i Multimedia nie operują na tym terenie. Gram np. w lola i zależy mi na stabilnym pingu. Warto myśleć nad ofertami typu Plus/Orange lte?
Warto, jeśli masz dobry abonament. Sam od ponad roku jadę na mobilnym i mam stały ping 70-90 na EUNE.
Ale z drugiej nie da rady buforować filmów na YouTube i grać jednocześnie. Spotify leci bez problemu.
###
Nie zauważyłem, że mówisz o 4G/LTE. Ja korzystam z 3G, więc powinieneś mieć jeszcze lepszy ping.
PS. A najlepiej przetestuj jak działa Ci internet mobilny i zagraj jedną gierkę udostępniąc neta z telefonu.
orange czy kabel czy antenka nie warto (rito walczy, ale mają problemy z połączeniem)
a o resztę po prostu pytaj sąsiadów, oni najlepiej wiedzą jakie masz oferty w okolicy i jak się sprawdzają, więksi operatorzy mają bardzo nierównomierną jakość usług, także ciężko powiedzieć
wkurwiłem się, kupiłem 10m kabla, podłączyłem router do kompa
od 4 dni stałe 35 msa w lolu
jest git