Jak szybko wbić 100 lvl takim paladynem?
pacc jest
kasa około 1kk jest :)
Wypisałby ktoś expowiska gdzie warto expic?
Wersja do druku
Jak szybko wbić 100 lvl takim paladynem?
pacc jest
kasa około 1kk jest :)
Wypisałby ktoś expowiska gdzie warto expic?
Pallkiem to zbytnio nie nacudujesz polecam już od początku robić po prostu taski będzie git exp i punkty bossy etc. Niestety pallek to nie mag ze dużą ilość kasy pozwala mu na pg :/
A podpowiedz czy lepiej z throwning starsami na początku czy spiry.
Pójdę od razu na tarantule.
moim zdaniem lepiej starki, większy dmg zrobisz i większy zasięg @Bubuch ;
spróbuj jakieś moby na stealth ringu, typu cyce, cóś
Dokładnie. Rób yalahar, weź stealth ringa i atakuj mistrock do 40, bo i tak nic lepszego nie wymyślisz.
dzieki po repucie każdemu dałem za pomoc
idę od razu taski robić i tak przydzadzą się pkt u grizzly adamsa
ja na 25 lvlu wbilem z rs na dragi w yalahar i siedzialem tam chyba do 40 lewela a z voucherem dosyc szybko mi poszlo
pozniej sie dowiedzialem ze rs to syf i lepiej smigac z lukiem i jakimis tam strzalami i faktycznie przyjemniej sie expilo
edit
od 50 poszedlem na dle na jakies 10 lvli z tego co pamietam a pozniej wbilem na worker golemy i siedzialem tam do 72 na tym konczac gre
composite hornbow jest chyba od 50 lvl więc narazie muszę kombinować :)
Sam niedawno pytałem się tutaj o pomoc dotyczącą palka, tyle że ja zacząłem jakoś już na 40 lvlu.
Po kolei. Kupiłem elvish bow'a + onyxy i od 40 do 50 biłem dragi w yalahar (na premium staminie praktycznie lvl co pół godziny)
Na 50 composite + onyxy i zrobiłem dostęp na zao, żeby bić Lizardy. Do tej pory tam siedze, exp dosyć przyjemny.
na 25 levelu polecam pójść na robson isle i bić tam mutated raty, bonebeasty i bog raidery z pz