Witam powoli zbieram się za nabicie 300 punktów na oramond i jak najlepiej jest się za to zabrać ?
Chcę zbierać korzenie minosach 5 to 1 pkt wiem że od jakiegoś momentu można taskowac blood beast i minosy ile dają pkt te taski ?
Wersja do druku
Witam powoli zbieram się za nabicie 300 punktów na oramond i jak najlepiej jest się za to zabrać ?
Chcę zbierać korzenie minosach 5 to 1 pkt wiem że od jakiegoś momentu można taskowac blood beast i minosy ile dają pkt te taski ?
Najszybciej to w godzinach gdzie expi tam więcej osób latać po całej mapce i tylko klikać krzaki bez ruszania mobów. Chyba, że masz postać na poziomie, który średnio pozwala wbijać się w 2-3 priesty, które Cię ściągną na combo.
Na moim świecie nie ma czegoś takiego jak godziny ze dużo osób tam expi a postać jest low lvl więc bieganie tylko po gałązki odpada będę musiał tam po prostu expic
Te dzwignie z kolorkami szybko sie robi. Tylko trzeba ogarnac i ladnie odlurowac potwory i tylko poprawiac firewalle. Po 50~ taskach sie nauczysz i bedziesz robil to maszynowo. 40-60 sec jeden task (zalezy od lvl).
Nie trzeba dużego poziomu. Ja 130 edk'iem expie tam z thuderami i klikam krzaki exp dochodzi do 1kk a nawet ponad oczywiscie z premmka
A możecie odpowiedzieć mi ile jest pkt za sto minosow
Każdy task daje tyle samo - 1 punkt. Czyli na 300 punktów musiałbyś zabić 30000 minotaurów, raczej tak średnio bym powiedział.
Najlepszą opcją jest zdecydowanie Communication Breakdown task, który polega na kliknieciu w pokretlo 3 razy by dostać kolory i potem uzyciu dzwigni w odpowiedniej kolejnosci. Jak na powierzchni zamkniesz golemy w budynkach, a w kanalach odgrodzisz wszystko fire bombami (moze ci nawet ktos z tym pomoc, bo potem wystarcza tylko odswiezac bomby raz na pare minut), to nic nie musisz bić i tylko biegasz na gran hurze w tę i wewtą, raz na jakis czas odswiezajac bomby. 300 punktów to kwestia kilku godzin.
ja tam expiłem zbierając krzaczki i robiąc task na minosy, średnio 100lvlem na 500 sd i 200 gmp wychodziło 40 krzaczków + 1.5 taska na minotaury, jeśli masz kasę to radzę to tak robić bo wbijasz lvl potrzebny później na gloothy a do tego robisz taska, dźwignie są również dobrą opcją lecz trzeba sobie najpierw wszystko odlurować
no to ja bedac w posiadaniu mistrza maga o poziomie mocy 120 jestem zmuszony zbierac krzaki i walczyc z minotaurami koledzy