Mógłby ktoś mi rozpisać gdzie expić na maksymalnym pg sorcem? Zamierzam kupić konto z 10 voucherem. I z czego dokładnie bić, moja wiedza na temat postaci magicznych jest niewielka. cc na waste to nie problem
Wersja do druku
Mógłby ktoś mi rozpisać gdzie expić na maksymalnym pg sorcem? Zamierzam kupić konto z 10 voucherem. I z czego dokładnie bić, moja wiedza na temat postaci magicznych jest niewielka. cc na waste to nie problem
8-30 cylopy na mistrock na stealth ringu
30-50 the spike
50-80 minosy oramond z sd
80+ DLe POI/ Fenrock z sd, albo frosty
Bloker i na Grimy z GFB + vis hury/luxy.
Solo to gdzieś posiedzieć do czasu Avalanache a potem z ava na The Spike do 45, potem z SD jakieś Frosty czy minosy Oramond na ene ringu ostrożnie po 1.
30-50 polecam na meriana gargoyle z gfb, pozniej wydaj hajs na mlv i idz na oramond. na oramond mozesz siedziec az ci sie znudzi albo znajdz sobie jakiegos ed do party i obaj z sd bijcie :D
Nie piszcie jak nigdy nie robiliscie pg. Frosty 800k/h z premka na voucherze, mini ora(od ciula kasy idzie) ja robilem edkiem tak:
0-30 cokolwiek bez vouchera.
30- robisz 50mlvl (wastujesz 500-600k na voucherze)
30-45 spike -3 z corymami (500-550k/h)
45-65/70 ora mino (750/800k/h)
65-80 workery (1kk/h)
80 -mlvl do 75 (waste 4kk na gmp)
80+ workery
100-110 - ja mialem 102 ek i 140 ms w pt na asura place 1,6kk/h robilismy
Hellspawn w 3 (1kk/h)
Ja to w zasadzie tak robilem (wszystkie expy bez premmki ale z voucherem)
Dla odskoczni robilem taski gs itp bez uzytku vouchera.
Więcej wyciągnie na mino przed tp z drugim druidem który nakurwia też z sd/mino za tp za schodami z druidem ewentualnie jeszcze z palkiem, niż na worker golemach ^^
z voucherem na oramond 1.4kk klepiac wszystko z sd na 71 mlv. ew. w 2 osoby to (magiczna postac) to jeszcze szybciej i dluzej siedzisz na respie (za tp oczywiscie)
jak nie masz mlvl przynajmniej od poczatku na te sd to odpusc sobie frosty/oramond i od 55 lecisz na workery ja tam robilem 1,1kk/h zbieralem tylko rzeczy warte 5k+ i przewaznie wracało mi się 75% waste z expem
bardzo dobrym a takie oramond to studnia bez dna a exp podobny może nawet gorszy z słabym mlvl a na workerach ciagle vis hury ue i wpada jak głupi ; p
x-30 - co tam chcesz tarantule/mistrock cyce
30-50 spike/meriana spike (tam robisz 3 taski na raz jak Ci zalezy exp porownywalny)
50-x workery
ile trwa wbicie tego 50mlvl (czasu z voucheren)? z jakiego spellu to ćwiczyć aby najkorzystniej wychodziło?
myślałem tak. wbijam ~12 normalnie. wtedy mam exori+ 2 wand. smigam na cyce z voucherem dobijam ten 30 w ~2.5h. od 30 lece z mlvl.
Utana Vid, ew. Exura Vita.
poki masz soule walisz jakies runy gfb/sd jak nie masz souli a koniecznie chcesz pizgac mlvl to stoisz spam utana vid lub przy expieniu jak najczesciej ue/vis hury dlatego tak polecam workery bo tam co lurniesz sobie 4-5 na dobitke kurwisz ueka wiadomo nie jest to najszybszy sposob na mlvl ale stosunkowo oplacalny no chyba ze masz 3-4kk na waste
mozesz tez na bocie ustawic aby ktos obok cie potowal :) albo na mc 3 boty ustawic, 2 potuja glowna postac
Kredka daje narazie najlepszs rady.
Tak jak pisałem edk'iem robiłem 1kk/h bez premmki na workerach jak ktos nie wie czemu podkreslam "edk'iem" to chodzi ze bilem same thuderstorm'y. Ms'em bedziesz robil wiecej.
Oramond mino voucher+premm 130ed robie 2,4kk/h na ava bez utamo. Mozna latwo dentke zrobic.
Glooth bandity znajomy ms'em 150 robił 2,7kk/h i 100k/refil profitu
rai daj screena z oramond jak wyciagasz 2.4kk/h, ew 1.2kk bez vouchera