skąd ściągać napisy i jakim programem to wgrywać (tylko sprawdzone sposoby proszę) bo teraz co pobrałem to jakieś nieporozumienie, napisy co najmniej 10s przed mówioną kwestią. napisy eng jbc.
Wersja do druku
skąd ściągać napisy i jakim programem to wgrywać (tylko sprawdzone sposoby proszę) bo teraz co pobrałem to jakieś nieporozumienie, napisy co najmniej 10s przed mówioną kwestią. napisy eng jbc.
napiprojekt ma opcje ściągania angielskich napisów, ewentualnie możesz szukać tutaj
http://www.addic7ed.com/
co masz na myśli "wgrywać"? chcesz je wtapiać w obraz?
tak wtopić w obraz, zawsze to co chciałem oglądać było na necie. wersja eng+eng napisy. chyba, ze wiesz gdzie mogę obejrzeć prison break w takiej opcji online, ja przekopałem internet i nic nie znalazłem. dlatego jestem zmuszony działać inaczej
ale wystarczy że sobie ściągniesz napisy, odpalisz film i napisy wrzucisz w program i będzie cacy, nie musisz się bawić w jakieś wtapianie.
no chyba że chcesz oglądać na tablecie/telefonie/tv co nie czyta normalnych napisów, wtedy nie mam pojęcia bo nigdy nie wtapiałem na twardo.
to byłoby dobre :D jaki program? bo to co piccolo dał to avast blokuje ;x
co nie zmienia faktu że nie każdy musi taki telefon lub tablet mieć.
no to jak ci avast blokuje napiprojekt to wywal avasta ;d
vlc-program do odtwarzania filmów, ściągasz napisy przez napi, odpalasz film i przeciągasz napisy do programu i działa.
a to że napisy są 10s przed mówionym zdaniem to kwestia doboru napisów. wersja napisów musi pasować do wersji filmu, a napiprojekt znajduje właśnie takie już dopasowane.
No to sobie odblokuj. Przeciez napiprojekt to najpopularniejszy program tego typu.
W sumie nieważne bo byl szybciej @up.
a ma pan rozum i godność człowieka? z vlc taki player jak z avasta antywirus... Wydajność leży, zgodność z kodekami leży, zgodność z ass leży, zgodność z kartami graficznymi leży
jest popularny bo jest popularny i tyle, no i z xvidami sobie nawet radzi to mało kto zauważa problemy
korzystam z niego na 2 komputerach, stacjonarce i laptopie który ma dobre kilka lat i nie ma z nim żadnego problemu. chodzi szybko i w ogóle się nie zacina w porównaniu do innych. tak jak do innych musiałem instalować jakieś dodatkowe codeckpacki tak vlc ma już w sobie wszystko.
może na jakiś profesjonalnych crash testach takie rzeczy wychodzą, ale do normalnego odtwarzania filmów nadaje się bardzo dobrze.
VLC zawsze odtwarzał mi wszystko, nigdy się nie zacinał i obraz odtwarzał się absolutnie bez żadnych problemów, nawet na gównianych komputerach więc jakie ktoś miałby zauważać problemy skoro ich zwyczajnie nie ma xD
Nie ma to jak szukać dziury w całym, jest popularny bo spełnia swoje zadanie w 100%, odtwarza wszystkie potrzebne formaty i nie trzeba tam nawet nic konfigurować ani doinstalowywać kodeków. Sam wciskam go każdemu znajomemu jak pyta, bo tam się nie da nic spierdolić, film leci, napisy są, a ja nie dostaje xxxx pytań "ej pomusz niedziała xD"
Polecam sciagnac program allplayer i napisy pobierac z napisy24.pl.
Allplayer to gówno niemiłosierne. O ile wybór VLC czy MPC nad topowym playerem jakim obecnie jest Pot da się wytłumaczyć prostotą i stabilnością tak allplayer to gniot pod każdym względem. Wyglądu, awaryjności, wydajności czy autora, który nieudolnie ten program reklamuje zrażając tylko ewentualnych chętnych. :/