Witam, od zawsze gralem postaciami magicznymi ale mam zajawke zeby pograc ekiem. Chcialem sie zapytac czy na takich wiekszych lvlach 200 + / 300+ exp solo ekiem jest duzo mniejszy niz magicznymi i rpkiem w praktyce?
Wersja do druku
Witam, od zawsze gralem postaciami magicznymi ale mam zajawke zeby pograc ekiem. Chcialem sie zapytac czy na takich wiekszych lvlach 200 + / 300+ exp solo ekiem jest duzo mniejszy niz magicznymi i rpkiem w praktyce?
Nie wiem ile robi paladyn, ale knight zdecydowanie mniej od sorca i eda.
ekiem solo na 300 zrobisz jakieś 1,5kk/h na banditach
rpkiem żeby tyle wyciągnąć to chyba sea tylko ew grimy/grimvale z runami/sanami
rp solo najczęściej się obracasz w okolicach 600-700k/h (spokojne bicie bez waste) i wynosisz zawsze kupe kasy obojętnie gdzie pójdziesz
ekiem w sumie nie wiem ile da się na jakiejś banucie zrobić czy coś
a gdzie robic pg takim 130 ekiem solo? waste moze byc
Sea Serpenty + task
Wyrmy Drefia
Dle, Frosty
Nightmare'y
Z czego wydaje mi się, że najlepszym wyjściem i tak będą Sea Serpenty na lodowcu, north.
@down
To też zależy, u mnie na servie już bardzo rzadko spotykam botera na North Serpentach, na South biegają raz na jakiś czas popołudniu :P
Na takich miejscówkach bardziej znanych najlepiej z rana wbić. Jak mam czas rano i wchodzę na południowe Sea to nieraz zanim ktoś przyjdzie potrafi minąć 4h.
Zresztą ek nie ma dużego wyboru co do expa xd
@edit
Ewentualnie możesz biegać na Dlach + Frostach na zao. Tam mało ludzi bije te smoki. Jak się ogarnia klaty na 2-3 skałach to i exp dobry jest.
czyli na jakim