Siema, znacie jakieś strony gdzie mogę wziąć SZYBKO pożyczkę (niedużą) i najlepiej za 0zł (odpada vivus, filarum i wonga)??
Wersja do druku
Siema, znacie jakieś strony gdzie mogę wziąć SZYBKO pożyczkę (niedużą) i najlepiej za 0zł (odpada vivus, filarum i wonga)??
Czemu vivus odpada?
zgoogluj feratum, oni chyba też 1 za daemo
Ogarnij sobie pożyczki społecznościowe, gdzie prowizje wynoszą naprawdę grosze. Coś jak kokos.pl.
viasms o ile dobrze pamietam
jak wygląda udzielenie takiej pożyczki krok po kroku? nie mając konta bankowego.
bez konta bankowego zapomnij
jedna z opcji która oni wymagaja, jest podanie nr.swojego konta bankowego,na ktore Ci przeleja pieniadze + przewaznie przelanie grosza na ich konto bankowe, gdzie potwierdzasz automatycznie, ze jestes jego wlascicielem
wiec tak jak pisal koleś wyżej, bez konta bankowego w tym przypadku nic nie wskurasz
/oczywiscie piszę tutaj o "stronach", ewentualnie możesz se jebnąć providenta, czego nie polecam @Th@ Kid ;
Wiem ze w providencie jest taki myk ze można wziąć pożyczkę i ma się 7 dni od wypowiedzenia umowy po czym ma się około 30 dni na oddanie tylu samo pieniędzy ile się pożyczyło ale jak to działa w innych firmach? Coś ktoś wie na ten temat?