Tak jak w temacie, gdzie moge zarobic najwiecej i najszybciej 120ed z 68mlvl? Lizardy troche nudne, souleatery tez, ktoś poleci jakies miejscowki solo?
Wersja do druku
Tak jak w temacie, gdzie moge zarobic najwiecej i najszybciej 120ed z 68mlvl? Lizardy troche nudne, souleatery tez, ktoś poleci jakies miejscowki solo?
Crystal spidery z thunderów, możesz spróbować yielothaxy z ava na -1 ale może byc ciężko bo potrafią mocno przywalić, musisz uważać na większe stada, wyrmy lb
Te crystale troche sie przejadly przez taski, i nie ma za bardzo tak obszernego respa, a moze hero z ava?
Hero to może być loteria bo red poce teraz tanie bardzo, to już lepiej jakieś quary, jeżeli możesz to ugadaj sie z jakimś ekiem na helle bo to może być najlepsza opcja. Jak masz trochę wiecej czasu to task na piraty albo necro dla itemów z bossów
Hero z ava mozesz nie dać rady na tym levelu
a szałów z pieniedzmi tam nie ma, red poc to teraz itemek do npc, ja 340 ms na 0 wychodze, no ale zbieram tylko crown itemki, moze cos tam profitniesz jak bedziesz zbierał platyny i creature producty ale nie spodziewalbym sie kokosow
task na GSy, wspomniane wyzej crystale, stampory
bot na crystale ( nie na tych exani hur upach, nie na tej wyspie obok psow, tylko ten resp na poludniu ) najlepsza opcja
exp taki se, hajs mega bo silki + inne smieciowe itemy, gold refunduje w miare manasy.
stawialem tam nawet 250 msy ktore delete nie maja do dzis, a hajs jaki robily przez noc jest zajebisty ;p
spróbuj destro bic na respie -1 od bossa masz chyba 1 nigmare plage i same destro . Tylko musisz zobaczyć jak biegać 130 rp robiłem tam ladny profit
gloothy ostroznie, ja od 120 bilem i zawsze byl profit
destro na hidden cave