Jak w temacie gdzie można expić Ek od lvl 50 do 100.
Postać wyskilowana 98/91, może być waste.
Gdzie expic solo a gdzie z ed albo z ms ;)
Wersja do druku
Jak w temacie gdzie można expić Ek od lvl 50 do 100.
Postać wyskilowana 98/91, może być waste.
Gdzie expic solo a gdzie z ed albo z ms ;)
Ja bym Ci proponował robienie tasków, i lvl leci dość fajnie, a i punkty uzbierasz, by się później nie męczyć na 130 i bić Sea Serpenty żeby uzbierać 100 pkt xd
Polecę Ci tak:
- Quara Scouty - Hrodomir
- Mutated raty + tigery - Arena. Ewentualnie dzielnica Alchemiczna na raty + tigery z Bog Raiderami
- Crystal Spidery + Ice Golemy - Nibelor, albo na zachód od Svar
na 50 lvlu, dość fajnie się bije Mutated humany, bo szybko padają, to nawet lvl dość szybko leci.
Możesz próbować Bog Raidery z Nightmarami, bić Piraty (+task), żółwie.
Z edem możesz bić np. Wyrmy.
Osobiście nie biegałem z edem na takim lvlu, więc tutaj dużo nie napisze:P
jeżeli chodzi o exp z ed to proponuję bicie hellspawnów na drzewku do 70lvla potem zbierasz 4voc i zbijacie w podziemia
Djiny Yalahar fajne sianko i exp tez stabilny ;)
Mógłby ktoś jeszcze powiedzieć gdzie najszybciej zarobić ~300k 60 ekiem (87/80) eq: crus helmet/crown armor/zao legi/demonka/bohy/mystic blade
bardzo mi na tym zależy, z góry dzięki ;)
Najszybszy zarobek to zbierianie viali. Ja posiadając jakoś 80~lvl z flasków zarobiłem koło 200k w niecałą godzinę (było by pewnie szybciej, ale mało cap + blok na wysyłanie parceli na klkanaście minut XD). Viale zbierasz tam gdzie u Ciebie na serverze botterzy latają, biorąc pod uwagę moc potworów i respa.
Od siebie dodam miejscówki, gdzie ja zbierałem:
- Wyrmy,
- Brimstone Bug na Farmine - ale tylko mając dostęp do Chartana
- Corymy
- Sea Serpents North (na South łatwo byś padł na takim lvl)
- Crystal Spidert Nibelor albo góra na zachód od Svar + nieraz boterzy wyrzucaja Crystal Swordy = kolejne sianko
- Caiamy
To tak z góry. Tam gdzie sporo botów tam sporo Viali ; )
Sporo siana wyciągniesz robiąc taski na piraty. Z jednego taska już powinieneś zarobić te 300k - item z bossa + addon itemy z piratów.
+ na 80 lvlu taski na gnomach. Powinieneś dać rade:
- Repair - full def + utani hur + battle list, omijasz normalne moby i szukasz tylko zepsutych
- keeper
- spark
- digging - tutaj nawet byś mógł sobie na początku stać i czekać aż nakarmisz trzy razy świnie
- exteermination - po jednym z wallami bo uciekaja
-matchmaker - z kimś, bo może być waste, jak się okaże, że musisz użyć kryształy oddalone najdalej
Robiąc 6 tych misji co te 20h zdobywasz 8 minor crystalline tokenów. Nieraz cena jednego to 5k+. Resztę sobie łatwo obliczyć ; )
aktaulnie mam takiego eka.
50-60 troche chujnia jest, biłem głównie alchemist mutated raty i humany.
Z 60 lvl musisz tam wbić, na 60 staraj się łapać eda i bić ground flood helle przy drzewku jak pisał ktoś.
Piraty możesz bić exp trochę wolny ale kasa spoko jak sprzedajesz wszystko (hooki i peg legi i patche po 3-5k nie raz stoją each) i tutaj troszkę tułaczki tak do 65-70 na tych lvlach mozesz bic caimany juz spokojnie po 2-3 z exori, od 75 możesz brać 3-4-5 i bić yellothaxy po 1-2 przy 3 uważaj.
helle -1 z teamem i męcz yellothaxy, do 90. Później nie wiem jeszcze :D
krailos z full teamem na 70 juz tam expilem i mialem po 650k/h na stamince obecnie 97 i ładuje po 900k/h
gdzie krailos i co biliście? @Deathfully ;
Na north easy od wody pz (bd wiedział ocb) jest takie zejscie do krypty i tam są nightmar sciony i undead gladiatory ek musi troche ogarniac zeby tyle wyciagac ale po którymś razie juz ogarniecie full team 4 profesje ofc
To ja się podepne pod temat. Co byście polecili solo na 150 lvlu? Skile 99/98, eq najlepsze mozliwe.
Jak się dostać na Krailos ? Bo znalazłem tylko questa tam a nie ma jak się dostać i gdzie zrobić dostęp.
@Deathfully
@Tazz ;
płyniesz tam z veno,edron, oramond albo darashii
żaden dostęp niepotrzebny, tylko musisz mieć helmet of the deep, bo statek cie dowozi na taką małą wysepkę obok i musisz przeplynac