Witam, mam pytanko, chce wrocic do tibii po dlugiej przerwie jednak chcialem sie spytac jak jest teraz sytuacja z boterami? duzo tego jest? jeszcze 2-3 lata temu bylo okropnie, jak jest teraz?
Wersja do druku
Witam, mam pytanko, chce wrocic do tibii po dlugiej przerwie jednak chcialem sie spytac jak jest teraz sytuacja z boterami? duzo tego jest? jeszcze 2-3 lata temu bylo okropnie, jak jest teraz?
zalezy jaki swiat ;) ale boty sa i bede , ja gram na securze . Wbilem 110 lvl boty widzialem na crystal spiderach i to tyle ;D
Może mniej ale i tak jest za dużo.
@up dokładnie ale najlepiej w 4 profesje, wyskillowane i można jechać ja na facc pomagając kumplowi wbić lvl na shared expie po 80k/h mieliśmy 16lvl'ami. a pomyśleć mieć zieloną stame i vochery na pacc arenie to ladnie można tłuc:) ewentualnie jakiś hlvl ek do bloczenia mocniejszych mobów i leci:)
Boterzy są tam gdzie sa skrypty na dane expowisko.
Wszędzie znajdziesz kogos, gorsze jest to że gdy na pvp ubijesz takiego to od razu przyleci swoim innym charem mainem i oczywiście zabija w dodatku będzie ganiał za tobą.
No cóż.
Na irmadzie 250-350lvl'e to noobchary 500lvli xDD
Ujebaliśmy typowi 240msa na bocie to wpadł 500ms'em po nas xDD
zalogowalem ostatnio na candii i polatalem po respach dla hlvli to nie widac botow za bardzo, duzo mniej niz rok temu ale i pewnie dlatego ze juz sie nawet nie oplaca bocic, bo 1kk to 9zl