SGS3 pauzująca się muzyka w odtwarzaczu.
Odtwarzacz domyślny, andro najnowszy możliwy, problem zaczął pojawiać się jakoś wczoraj, jakieś pomysły? Za rozwiązanie griny.
Wersja do druku
SGS3 pauzująca się muzyka w odtwarzaczu.
Odtwarzacz domyślny, andro najnowszy możliwy, problem zaczął pojawiać się jakoś wczoraj, jakieś pomysły? Za rozwiązanie griny.
Za dużo aplikacji działa w tle i zarządzanie ramem zabija player
Pro tip kup nowszy telefon z 2gb ram sam miałem s3 po roku miałem go dość
Tylko właśnie nie ma żadnej zwiechy, myślałem nad wymianą na sgs6, ale nie potrzebuje telefonu do niczego innego niż połączenia/muzyka/net. Wydaje mi się, że jest jakiś inny powód.
Tylko na słuchawkach, czy na głośniku też? Po pauzie zaczyna grać sam, czy musisz dopiero ponownie odpalić? Na konkretnym odtwarzaczu czy bez znaczenia? Jeśli tylko na słuchawkach to być może gniazdo jack nie styka dobrze. Jeśli na głośniku też pauzuje na początek zrób hard reset i format karty. Jeśli nie pomoże wgraj jakiegoś lekkiego custom roma.
Mialem sgs3, wymienilem na sgs6. Muzyka w odtwarzaczu tez sie okazjonalnie zawiesza, pozdrawiam.
Sprobuj inny odtwarzacz, np. PowerAMP
Obojętnie czy słuchawki czy głośnik, odtwarzacz nie wyłącza się(jest nawet w tej zakładce z powiadomieinami), lecz muzyka się stopuje(wystarczy nacisnąć play i leci dalej).
więc w tej kolejności
-inny odtwarzacz
-sprawdź czy muza wrzucona na pamięć telefonu również pauzuje
-hard reset i format karty
-jeśli nie pomogło to zmiana romu
http://forum.android.com.pl/forum/43...y-modyfikacje/