Witam, nie gram w Tibie od kiedy wprowadzono TC, czyli ponad pół roku. Jakie zaszły zmiany? Widziałem filmiki na yt z nowym ferumbrasem ale czy zmieniło się coś, co mogło by zaważyć na rozgrywce przeciętnego gracza?
Wersja do druku
Witam, nie gram w Tibie od kiedy wprowadzono TC, czyli ponad pół roku. Jakie zaszły zmiany? Widziałem filmiki na yt z nowym ferumbrasem ale czy zmieniło się coś, co mogło by zaważyć na rozgrywce przeciętnego gracza?
Duzo zmian raczej nie ma, parę nowych miejscówek, po za tym wciąż taka sama tibia jak była :) sam myślę aby od 0 gdzieś zacząć stare konto usunolem i od nowa ^_^
nie musiałeś usuwać starego konta żeby zacząć gre od nowa, wiesz :|
Chyba w zasadzie to samo TC wprowadziło dużo zmian, zauważyłem że, można się teleportować (do temple?) za 25tc i kupić za tą walutę blessy
w systemie rozgrywki nic się nie zmieniło, blessów za tc się nie opłaca kupować bo wychodzi 5 razy drożej, teleportu do temple też nikt nie używa bo na huj, szczególnie że nie można go użyć z pztem czy czymś.
A w systemie rozgrywki to zero zmian
Reputy rozdane, dzięki za rady panowie! W innym temacie przeczytałem, że dzięki tc można robić wt bez większych problemów - super sprawa!