Mam do wybou za free te telefony
alcaltel one touch pop3 5''
samsung galaxy j1
lg leon
allview viper i4g
microsoft lumia 535
telefunken live tl3
kt00ry the best
Wersja do druku
Mam do wybou za free te telefony
alcaltel one touch pop3 5''
samsung galaxy j1
lg leon
allview viper i4g
microsoft lumia 535
telefunken live tl3
kt00ry the best
Android na 1gb ramu to rak więc brałbym lumie. Pytanie tylko czy nie przeszkadza Ci windows phone. Jeżeli tak to szedłbym w leona z powodu aparatu.
w aparat wyjebane
ws00mie tylko muza i przegladanie netka
a czemu mialby mi przeszkadzac windows phone?
Bo jak się przyzwyczaiłeś do androida to przesiadka może być bolesna. Ja tam windowsa nie zamienię na androida bo się przyzwyczaiłem. Jeżeli rzeczywiście tylko muzy potrzebujesz i neta to ta lumia będzie super. Od razu polecę tylko apkę do muzyki NiQi Music Player bo ta systemowa nie jest najlepsza.
w sumie mialem przez jakis czas jakiegos LG tyle ze nie umialem skonfigurowac konta wiec nigdy z androida nie korzystalem xD ;/
na windows phone tez som te same apki co na android? @RedheadPapa ;
Są odpowiedniki androidowych apek ale też nie wszystkich. Sam korzystam tylko z messengera oryginalnego, nie wiem jak to tam wygląda ze snapchatami czy podobnymi rzeczami. Są opery, firefoxy i inne przeglądarki.
o luju XD
co ty
gdzie ty
w jakiej sieci?
biesz lumie bo reszta po 3 miesiacach bedziesz mogl wyjebac
ps; fajne warunki
z przegladarek na wp liczy się tylko ie, na wm tylko edge :p
tzn ja mam we orange ale mame dzis dla mn smsa pisze "wybierz sb telefon" i podala mi te marki wiec pytam was bo ja sie nie znam hehs
lumie biere, dzieki wariaty
Same chujozy zaproponowali, abonament za 5zl chyba.
Ale jesli masz wybierac z tego syfu to lumie bier, system chujowy, ale bedzie chodzila lepiej niz pozostale
Ja zawsze biore jakies gowno za 1plna doplaty i sprzedaje. W sieciach cenia sie telefony 2x drozej niz w sklepie bez łaski. Pamietam s5 chcialem wziac w playu to abo 50zl/24msc + 2k pln doplat, a w rtvagd bylo za 2k bez niczego
Bierzesz najdrozszy, sprzedajesz, dokladasz troche bo warto do p8 lite albo moto g3 = masz elegancki sprzet