Hej
Ma ktoś konto w banku smart albo wolny przelew ekspresowy? Potrzebuje 1zł 41 gr :D Brakuje mi tyle, żeby wybrać pełną sumę, a muszę zrobić to dzisiaj.
Oddam wpłacając przez konto w PKO. Mogę wysłać dowód przelewu ofc
pzdr
Wersja do druku
Hej
Ma ktoś konto w banku smart albo wolny przelew ekspresowy? Potrzebuje 1zł 41 gr :D Brakuje mi tyle, żeby wybrać pełną sumę, a muszę zrobić to dzisiaj.
Oddam wpłacając przez konto w PKO. Mogę wysłać dowód przelewu ofc
pzdr
Mam w mbanku, nie wiem czy mam darmowe ekspresowe, ale zwykły mogę Ci wysłać jeśli nie będzie nikogo chętnego.
zwykły ja też mogę sobie wysłac, tylko chodzi o to, że na jutro potrzebna mi pełna suma do której brakuje mi tych kilku groszy, a konto mam w smart banku
jedyne wyjście to ekspresowy albo przelew ze smart banku, żeby doszło do jutra.
no niekoniecznie, bank smart ma sesje przychodzące kolejno o 11:30, 15:30 i 17:30, wystarczy zrobić dzisiaj przelew w jakimkolwiek banku, który jeszcze dzisiaj będzie miał sesje wychodzącą (pko, o którym wspominasz ma ostatnią o 14:30) i będziesz miał jutro pieniądze w smart banku najpewniej o 11:30
edit : sory, zapomniałem, że dzisiaj piątek ;d
edit2 : tak czy inaczej nie pomogę bo na liście banków do których mbank realizuje ekspresowe przelewy nie ma smart banku
Daj nr.
@kay ;
Wut? A to nie idzie przez bluemedia jak w TMUB?
nie wiem jak to idzie, tutaj jest lista https://www.mbank.pl/pomoc/info/kont...kspresowy.html i nie ma na niej smart banku a są nawet takie krzaki jak Nadwiślański Bank Spółdzielczy w Puławach czy Żuławski Bank Spółdzielczy
Jesli z t-mobile banku(dawny alior sync) mozna wysylac ekspresowe do pko to mozesz podeslac numer konta. Mam te x darmowych na miesiac a i tak z tego nie korzystam ;d
ej dobra ziomeczki dzieki ale juz sobie poradzilem
do zamkniecia :*