-
Fejs - szlag mnie trafia
Siema, gówniany temat, wiem, ale muszę pilnie komuś coś napisać na fejsie a mam z tą osobą tylko taką możliwość kontaktu. Chodzi o to, że tylko i wyłącznie do tej osoby nie mogę wysłać wiadomości, tekst robi się szary a pod nim "Wystąpił tymczasowy błąd, spróbuj ponownie. Kliknij, aby wysłać ponownie.", czyli jak przy utracie połączenia z netem ale raz, że net jest a dwa, że do innych osób normalnie mogę pisać. Próbowałem już się wylogować, pisać w okienku i na pełnym ekranie, kompa nawet resetowałem jakby to miało pomóc.. Ktoś mi powie wtf? Dzięki
-
Próbowałeś innej przeglądarki ? Jeśli nadal ten sam błąd to pewnie tymczasowy problem.
-
-
Od jakiegos czasu czesto mam podobny problem na Messengerze (na telefonie), kilku moich znajomych podobnie. Chyba ciezko cokolwiek z tym zrobic, wina wydaje sie lezec po stronie facebooka.
-
Potwierdzam, wieczorami ciężko mi coś napisać samemu ;..;
-
Hmm.. Może nie coc z innej rury, ale jeżeli nie możesz do niego wysłać wiadomości na chatcie FB to spróbuj go "wywołać" za pomocą @ i jego imienia, z prośbą o podanie numeru telefonu/gg/maila. Gdy sobie zapiszesz, post możesz usunąć aby postronne osoby nie widziały. Tylko takie coś mi wpadło do głowy, skoro piszesz, że jest to pilne.
-
Naprawiło się, rzeczywiście jakiś problem ze strony fb. Wydało mi się to dziwne bo do tej pory jak nie mogłem pisać to do wszystkich a tutaj tylko do jednej osoby. No ale jak widać i takie historie się zdarzają.