Witam. Mógłby ktoś pomoc z wałkiem z grafiki inżynierskiej mam zadanie tekstowe a za chuja nie potrafię tego narysować. Jestem w stanie zapłacić symboliczne 10zł. Plx pomocy. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to pw
Wersja do druku
Witam. Mógłby ktoś pomoc z wałkiem z grafiki inżynierskiej mam zadanie tekstowe a za chuja nie potrafię tego narysować. Jestem w stanie zapłacić symboliczne 10zł. Plx pomocy. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to pw
Niech Bóg ma Cie w swojej opiecie.
jeśli pod nazwą grafiki inżynierskiej rozumiesz geometrie wykreślną to ciężko będzie znaleźć w ogóle kogoś kto to rozumie a jeszcze trudniej kogoś kto to zrobi za 10 cbl
Grafika inżynierska to jest taki smieszny przedmiocik aktualnie, ze nieważne jest prawie co narysujesz tylko kto to sprawdza ;.;
daj tresc tego zadania
Przenikanie walców, na dzien dzisiejszy to chyba nikt za mniej niz 60zł nie robi.
Jezeli jednak faktycznie zależy ci na tym, napisz od D cube na fejsie. (2 tyg temu bylo 30zl za skan 45 za rysunek z przesyłką).
Ale im bliżej sesji tym drożej.
Ja zleceń już nie przyjmuje, bo mam swoją sesję.
Dobra panowie ez katka zrobiłem sam : P za bardzo panikowałem i tak pewnie skończy sie na tym ,że mój wspaniały profesor rzuci okiem i cos mu się nie spodoba ;d