Siemka mam pytanie jak bocic na rl zeby bana nie dostac i na jakiej zasadzie dziala sprawdzanie botow bo w tej chwili z tego co wiem nie ma gmow tylko komputer to robi.
Wersja do druku
Siemka mam pytanie jak bocic na rl zeby bana nie dostac i na jakiej zasadzie dziala sprawdzanie botow bo w tej chwili z tego co wiem nie ma gmow tylko komputer to robi.
Robi to na takiej zasadzie, że jak używasz bota to dostajesz bana. Za każdego bota, nie ma "bezpiecznych botow". Jedynym sposobem na nie dostanie bana jest nie botowanie.
Pozdrawiam
Do dziś nie poznano jak działa owa maszynka banująca. Istnieje wiele przesłanek, że ilość reportów ma kluczowe znaczenie. Tak więc, jeżeli już bocisz, jak można zminimalizować prawdopodobieństwo bana (z własnego doświadczenia):
-bocić w mało uczęszczanych miejscach
(z doświadczenia innych)
-nie robić rkeya na te same dane
-nie robić passów do botów wg jednego schematu. Czyli, że wszystkie passy są identyczne a na końcu mają liczby porządkowe np: Passydobota1; Passydobota2;
W moim przypadku była totalnie bez znaczenia ilość godzin czy popularność skryptów których używam.
Polecam reportowanie kogo popadnie, po kilka-kilkanaście osób dziennie, z własnego doświadczenia powiem, że dzięki temu NIGDY na real tibii nie dostałem delete.
a nie ma jakiegoś limitu reportów?
25 pending chyba?
no tak ale zebys bana dostal musisz byc zraportowany bo jak oni moga zobaczyc ze ty bocisz skoro nie ma gmow -.-
PANIE! skończ pan pi... i daj pan cracka do xeno nie skażonego hiv
to mozna bocic czy nie mozna :D jakies sposoby zeby nie dostawac delete?
Jeden dostanie deleta szybciej, drugi później. Sam sprawdź jak długo pociągniesz.
Nie można bocić. Jedyne co się zmieniło to że nie dostaniesz bana za mc.
Boć w mało uczęszczanych miejscach
Z tego co się teraz dowiedziałem to jeśli ktoś kupuje pacca od niech ze strony to może bocic to prawda ?
prawda jest tam aneks, że tego konta kary za bocenie nie tyczą