Siema,
Pewnie część Torgowiczów mieszka we Wrocławiu. Mi już leci tutaj drugi rok,momentami bywa nudno jak wszędzie. Jednak miasto ma swój urok. Jakie miejscówki najbardziej polecacie? Co można robić w wolnym czasie?
Wersja do druku
Siema,
Pewnie część Torgowiczów mieszka we Wrocławiu. Mi już leci tutaj drugi rok,momentami bywa nudno jak wszędzie. Jednak miasto ma swój urok. Jakie miejscówki najbardziej polecacie? Co można robić w wolnym czasie?
efektywnie mozna pic wodke.
idz sobie do nh pograc w planszówki ;d
Podrywać panny w galeriach handlowych xD
wrocław chyba nie różni się niczym specjalnym pod względem spędzania wolnego czasu od innych dużych miast, wszędzie atrakcje są podobne, tak mi się wydaje a mam przerobione swoje miasto, czyli wrocław a do tego sporo czasu w poznaniu i warszawie, jeśli chodzi o wawę to jest po prostu wszystkiego x5 i jeśli wchodzi jakaś nowość to zazwyczaj najpierw tam, także co można polecić? chyba nie ma sensu pisać, że kino, teatr, czy co tam lubisz, puby, knajpy, kręgle, plener, jakieś eventy nieregularne, łyżwy, squash, baseny, ścianki i inne sporty, wszędzie to jest więc kwestia na co masz aktualnie ochotę, ile jest z tobą osób i ile macie kasy
Polecam
http://www.akcjareaktywacja.pl/spotkania/start.page
Strona do poznawania nowych ludzi we Wrocku i spedzenia fajnie czasu :)
Tinder przyjacielu, Tinder, matche wpadają jak szalone