Poleci ktoś jakieś tanie kino domowe? Wolałbym się zmieścić do 800 cbl, ale im mniej tym lepiej xD cel to oglądanie TV + filmów w niedużym pokoju (~20m^2), warunek to żeby odtwarzało mkv.
Wersja do druku
Poleci ktoś jakieś tanie kino domowe? Wolałbym się zmieścić do 800 cbl, ale im mniej tym lepiej xD cel to oglądanie TV + filmów w niedużym pokoju (~20m^2), warunek to żeby odtwarzało mkv.
może co do dzwięku to Soundbar? czy przereklamowane?
Soundbary są beznadziejne. Ja bym polecił kupno zestawu 2.0 jakiegoś, a filmy strumieniować po wifi, jeśli masz gdzieś w pobliżu komputer. Subwoofer zawsze potem możesz dokupić.
@up
Coś podobnego, po gadce z hehe szwagrem, stwierdziłem, że w tym budżecie to jakieś używane kolumny 3 drożne i wzmacniacz i się zobaczy czy później coś jeszcze, chociaż wątpię.
sa cale zestawy z lg/samsung/sony za 1000-1500 zł wszystko tak jak ma byc, w porownaniu z telewizorem to i tak bedzie kosmos. Mozesz wyrwac taniej uzywane
zamiast takich zestawów typu 5.1, 7.1, 124622.1 w cenie mniejszej niż pudełko ptasiego mleczka lepiej kupić dwie dobre kolumny, najlepiej używane zważając na budżet (tutaj bym nie wybrzydzał i nie szukał tylko 3drożnych) i ewentualnie subwoofer od razu lub po czasie (tylko kupić wtedy odpowiedni wzmak bo nie każdy ma 2.1) jeśli ma to służyć głównie oglądaniu filmów, ja filmy oglądam na zestawie 2.0 z Dali Zensor 7 i nie czuję potrzeby kupna subwoofera bo i tak dudni w uszach