Siema torgi. Chciałbym zwastować parę kk na mlvl podczas double skilla + voucher. Natomiast nie widzi mi się jakoś ręcznie klepać utany vid i pota. Czy zna ktoś jakiś sposób bez używania bota, aby ułatwić ten trening mlvla?
Wersja do druku
Siema torgi. Chciałbym zwastować parę kk na mlvl podczas double skilla + voucher. Natomiast nie widzi mi się jakoś ręcznie klepać utany vid i pota. Czy zna ktoś jakiś sposób bez używania bota, aby ułatwić ten trening mlvla?
moze stary dobry poczciwy tasker?
ale tasker nie ingeruje w grę, serio można dostać bana za niego?
@zakius ;
spokojnie stary, nie jestem specem od botów, ponieważ ich nie używam. Byłem przekonany, że ten antybot system działa na trochę innej zasadzie. Dobrze ze mnie wyprowadziłeś z błędu.
a co to ma do rzeczy skoro klient nic nie robi w celu wykrycia bota tylko po stronie serwera analizuje zachowanie
wykrywanie po stronie klienta to idiotyzm, w końcu co za problem blokować informację, że ktoś używa bota?
ludzie serio...
@Niewinny ; no po prostu podstawą jest założenie, że danym od użytkownika nie można ufać, po stronie klienta można blokować uruchomienie bota, ale wykrywać (wyłącznie) po stronie klienta? równie dobrze można pytać gracza i liczyć, że sam się przyzna