Cześć z kobitą chcemy sobie założyć konto oszczędnościowe na które co miech chcemy wpłacać jakaś gotówkę, fajnie byłoby czasem ja wypłacić. Czy ktoś z Was może polecić jakieś banki warte uwagi?
Dzięki
Wersja do druku
Cześć z kobitą chcemy sobie założyć konto oszczędnościowe na które co miech chcemy wpłacać jakaś gotówkę, fajnie byłoby czasem ja wypłacić. Czy ktoś z Was może polecić jakieś banki warte uwagi?
Dzięki
smart bank
pekao
bzwbk lokata 2,6% na 4 msc, potem 1,75% caly czas,
ogolem lokat nie polecam, za male zyski dzisiaj daja,
BZWBK do 4000PLN na ROR masz 4% a nadwyżka na 1%. Jest trochę lepiej niż było, ale nadal tragedia. Może fundusze inwestycyjne?
Generalnie głównie chodzi o konto gdzie będzie można wpłacać regularnie powiedzmy te 1k zł i żeby to sobie tam co miesiąc się zbierało, gdyby za prowadzenie takiego konta nic się nie płaciło to baja, to samo tyczy się wypłat z konta np., dzięki za odpowiedzi ;)
z tymi lokatami to jest tak, nie dosc ze nic nie daja praktycznie to jak wyplacisz cos za wczesnie to nie dostaniesz nic, albo wyplacic nie mozesz.
Moim zdaniem lepiej utworzyc konto w banku, gdzie jest totalne zero za utrzymanie i przelewy [zeby po prostu nie zjadalo kasy w ogole] i tam sobie osobno przelewac i zbierac, jak skarbonka internetowa. Chociaz rozsadniej wydaje sie zbierac kapitał w jakichs przedmiotach, ktore moga wzrosnąć na wartosci albo wzrastaja regularnie
ile odlozyles?
edit: sorry za pytanie, ale zastanawia mnie co wedlug Ciebie znaczy "duza sumka" ze chcesz zaczac z tego zarabiac, zaleznie od tego ile odlozyles moze ktos Ci poleci cos
W ciagu ok. pol roku udalo mi sie odlozyc 10 tys zlotych, a teraz mam taka prace, ze co miesiac najmarniej jestem w stanie odlozyc tysiac zlotych. Nie mowie, ze to musi byc juz teraz. Poki co to po prostu rozgladam sie za mozliwosciami
Mbank jeśli chcesz to prostu odkładać, nie licząc na cuda na kiju. Mam konto, darmowe bankomaty, przelewy jeśli pamiętam mają jakiś duży limit bądź wcale no i żeby konto było darmowe to musisz mieć dochody co miesiąc minimum 1000zl w przeciwnym wypadku płacisz całe 5 polskich cebul.
Temat wyczyszczony
Dyskusja o pracy zostala przeniesiona tutaj:
http://torg.pl/showthread.php?431812...-doswiadczenia