Witam, chciałbym zaprezentować wschodzącego polskiego streamera gry CS:GO, Hegzoka. Na tą chwilę Hegzok znajduje się w global elicie, i stawia pierwsze kroki jako streamer.
Strumyki codziennie po godzinie 16.
http://www.twitch.tv/HEGZOK
Wersja do druku
Witam, chciałbym zaprezentować wschodzącego polskiego streamera gry CS:GO, Hegzoka. Na tą chwilę Hegzok znajduje się w global elicie, i stawia pierwsze kroki jako streamer.
Strumyki codziennie po godzinie 16.
http://www.twitch.tv/HEGZOK
Dobrym startem byloby przestac sapac do mikrofonu jakbys sie dopiero co wdrapal na Mt Everest.
Dlaczeg każdy "wschodzący streamer" musi pierdolnąć od razu banner "DONATE ME!" skoro i tak ogląda go jedna osoba, która zapewne jest ziomkiem z reala?
wszystko spoko ale polecam zainwestowac w durna lampke za 15zł jesli masz zamioar streamowac bo w ogole Cie nie widac
No właśnie.. Donatowanie nowych steamerów i tak nie ma sensu, bo zazwyczaj kończą po tygodniu. Można walnąć dotacje jak już się widzi, że człowiek się przykłada, streamuje regularnie w określonych godzinach i cos reprezentuje.
A tak to jak widzę ktoś mówi "zaczynam streamować!" - Guzik wyjebany na pół screena "DONATE ME" i po 2 dniach typa nie ma już na twitchu.
Dlatego jakby ktoś myślał nad dotacją, polecam poczekać z miesiąc i patrzeć na aktywność, bo tacy nowi zazwyczaj kończą po tygodniu i nie są warci złotówki. Pozdrawiam
Ja wciąż nie wiem, jak można płacić typowi za to, zeby moc oglądać jak on gra na kompie :D
Niech idzie do roboty :D Pooglądałem wczoraj z 10 minut to nic specjalnego. Może miał gorszy dzień. Obecnie bida!Cytuj:
If you want me to keep streaming donate me so i can live! ^^
no to polecam sprawdzic najwiekszy kanal na pl twitch w dziale cs go izak tv, zdziwieniu nie bedzie konca :] serio bedzie, bo sam nie rozumiem jego popularnosci
ale ogolem polega to na tym, ze jacys ludzie zajarani streamerem, chca bardzo zostac przez niego zauwazeni, a jako, ze nie sa w stanie 'normalnie' to daja na sile donate i tworzy cie koleczko wzajemnej adoracji
Nie wiem jak w csie, ale w hearthstonie donejty opierają się głównie na tym żeby walnąć tam w nich jakiś śmieszny tekst, streamer go czyta, czat śmieszkuje i kółko się kręci
Ci z bardziej popularnych to w ciągu godziny naprawdę sporą sumkę mogą z nich zebrać, a na tą popularność składają się umiejętności+charyzma, ewentualnie bycie dupeczką