https://www.youtube.com/watch?v=G2LY...em-subs_digest
Wbrew nazwie tytułu, nie chodzi o to ze laska sie wylogowala ze fejsa xd
Wersja do druku
https://www.youtube.com/watch?v=G2LY...em-subs_digest
Wbrew nazwie tytułu, nie chodzi o to ze laska sie wylogowala ze fejsa xd
Gościu XDD tutaj ponad połowa forum mydło zna tylko z reklamy, kuce i pryszcze to norma, takze film 2/10
jest to jeden z tych filmików po których obejrzeniu powiesz 'no... ma trochę racji' i wejdziesz na fejsa dalej scrollować (chociaż obejrzałem jakieś 40 sekund)
to prawda, że media społecznościowe nie są nam do niczego potrzebne, tak samo jak telefony, jednak czasem łatwiej jest coś załatwić pisząc niż zapierdalać do kogoś 600 kilometrów.
a jeśli chodzi o instagram to chyba logiczne jest że panienki robią tam konta żeby grono przegrywów tasowało się do ich zdjęć i pisało im 'oh jaka piękna', chcą się dowartościować i tyle, a tej widocznie zrobiło się wstyd jak to dostrzegła
jak ktos uzywa fejsa do pisania kolegom ze sie najebali itp, to mu fejs nie potrzebny. Twitter i facebook robia zajebista robote w oszczednosci czasu, eventy, chat, grupy to jebane 10/10. Nawet pomaga w zarzadzaniu kryzysowe - trzesienia ziemi gdzies tam w azji, i dali modul do zaznaczenia czy jest sie bezpiecznym. No ale jezeli za media spolecznosciowe brac idiotyzmy typu ustaw flage francji w avatar zeby pomoc francuzom no to nie ma o czym gadac, zaorac i wpizdu.
Ja mialem bardziej na uwadze szeroko rozumiane SZTUCZNE ZYCIE tych ludzi i to ze firmy tylko na tym pieniadze zbijaja i reklam
Skrót myslowy. Ale po chuj sobie te miliony kretynow poustawialy to sobie to nie rozumiem. A pozniej jeszcze byla akcja ze wstaw sobie logo realu madryt po tym jak dostali baty z barcelona chyba. No kurwa xD
@edit
Sorka nie ogladalem nawet filmu bo w pracy jestem, chcialem odniesc sie tylko do tego co ktos up napisal ze media spolecznosciowe nie sa do niczego potrzebne.
ale sie rozgadaliscie
Kiedyś ludzie żyli w jaskiniach, jak coś upolowali to przeżyli. Też sobie radzili.
Sranie w banie i ta wasza dyskusja do niczego nie prowadzi. Dyskutować w ten sposób można w nieskończoność. Jak zasmakowaliśmy czegoś co nam ułatwia życie to mamy z tego rezygnować bo i bez tego da się funkcjonować? Temat rzeka - a filmik z dupy (mogę Wam podesłać dziesiątki takich filmików dających do myślenia - od krzywdzenia ludzi poprzez użycie "siły werbalnej" tak jak to większość z nas robi w grach w stosunku do drugiej osoby, po pomaganie bezdomnym i to jak dzięki temu ich życie się zmieniło. Ale jest to chwilowe bo po godzinie zapominacie o tym filmiku i dalej robicie to co robiliście. Zamknąć temat w piździec bo do niczego dobrego nie prowadzi.