-
Windows 8 jaki kupić
Witam potrzebuje kupić Windowsa 8 na swojego prywatnego laptopa ponieważ po wymianie płyty głównej zostałem do tego zmuszony. Przeszukując Alledrogo Natknołem się na dośc dziwna aukcje a mianowicie http://allegro.pl/windows-8-1-pro-pl...894813566.html i tutaj pojawia się moje pytanie dlaczego jest to takie tanie poporsił bym o jakieś wytłumaczenie i ewentualne podesłanie linku do aukcji na której mogłbym bezproblemowo zakupić Windowsa 8 nie zależy mi na naklejce i pudełeczku.
-
tutaj masz sam kod bez pudla i naklejki
czytac nie umiesz?
-
Czytać potrafię przynajmniej tak mi się wydaje ale cena jest dość śmieszna do tylko 54zł w porównaniu z innymi aukcjami gdzie jest sam kod cena zaczyna się od 150zł w górę więc stąd do was skierowałem swoje zapytanie co jest z tym nie tak.
-
Kod z szarej strefy, prawdopodobnie dreamspark, albo jakaś pozostałosć po masowym kluczu z jakichś pracowni. Brać możesz, będzie uznany za legitny, ale nie jestem pewien jak będzie kiedy coś ci się zepsuje, bo przeważnie takie kody mogą być przypisane na sysadmina tego typu pracowni.