-
The 100 (2014-)
Witam serdecznie. Jako, że większość seriali jest teraz martwa i dużo ma premiery dopiero w marcu, szukałem czegoś czym można zająć czas wolny.
Natknąłem się na The100, o którym nigdy nie słyszałem, pomyślałem, że warto dać szansę.
Pierwszy odcinek trochę mnie zraził, ale im głębiej- tym lepiej.
https://www.youtube.com/watch?v=ia1Fbg96vL0
Serdecznie polecam i zapraszam do dyskusji :)
-
sredni, do sluchania przy ukladaniu puzzli albo robienia origami moze byc. ;] troche klasa b zalatuje czasami, banalne intrygi, ze chcialoby sie rzec "ale to juz bylo". Forma moglaby bardziej podratowac
-
Z jednej strony tak, z drugiej- bohaterowie pierwszoplanowi często giną, co bardzo mi się podoba, bo w wielu serialach tego brakuje i zawsze wszyscy magicznie wychodzą z opresji :p
-
często giną XD? tzn racja, giną nawet bardzo często ale zaraz sie okazuje, ze jednak wszyscy zyją i mają sie dobrze ;] serial pod kątem technicznym baardzo słaby, tak jak napisala Eda - zalatuje klasą b. Jednak fabuła mnie wciagnela w tym serialu i dlatego sam go oglądam:p
-
mialem zamiar o tym kiedys napisac
pierwszy sezon jest taki sredni, ale drugi to jebane 10/10
czekam na wiecej
-
Ja kiedyś prawie skończyłem pierwszy sezon ale no własnie prawie bo już taką nudą i absurdem zalatywało(nawet jak na "sci-fi") ze postanowiłem zrezygnować ;)
-
A mi się podoba i to nawet bardzo, luźny serial do oglądania i co najważniejsze przyjemnie mi się go ogląda xd
czekam na 3 sezon, już niedługo ;d
-
bardzo sredni serial
moze teraz bedzie cos ciekawego z murzynem ale nie spodziewam sie zbyt wiele xD
-
Oglądałem to ostatnio z znajomym i miałem spore nadzieje co do tego, bo lubie klimaty post apo, ale po zobaczeniu kilku odcinków śmiechłem i zrezygnowałem
-
z tego co pamietam to pierwszy sezon taki o se a potem petarda na petardzie w drugim
-
-
co do 1 odcinka 3 sezonu, to:
ten lesbijski wątek clarke jest mocno popierdolony