Witam, czy ma ktos moze spis wszystkich mozliwych conditions do blackd (np.$mymana$) itd. bylbym wdzieczny ;)
przy okazji moze ktos wie jak zrobic zeby atakowal z czaru gdy na ekranie pojawi sie jakis potwor? obojetnie ile
Wersja do druku
Witam, czy ma ktos moze spis wszystkich mozliwych conditions do blackd (np.$mymana$) itd. bylbym wdzieczny ;)
przy okazji moze ktos wie jak zrobic zeby atakowal z czaru gdy na ekranie pojawi sie jakis potwor? obojetnie ile
masz to w zakładce events w prawym górnym roguCytuj:
w cavebocie masz button SetSpellKillCytuj:
Nie rozumiem. Jak normalnie puscisz bota bez używania czarów to będzie bił potworki aż zabije. Jeżeli ustawisz bicie z czaru to uderzy dwa razy czarem a potem odznaczy potworka i go w ogóle nie będzie bił i pójdzie dalej czy tylko nie będzie bił z czarów? Po prawej stronie masz suwak minimalnego poziomu HP potwora do użycia czaru. Może masz go ustawiony na zbyt niski i jak potwór ma mniej niż połowę hp to bot przestaje go bić z czarów?
Dziala to tak, ze mam ustawione blackd setspell kill zaznaczy mi potwora i walnie czar 2-3 razy a potem odznaczy i biegnie dalej :(, jest to ots pod 7.6 i mozliwe ze takie bugi wystepuja, bardziej zalezalo mi na condi podobnym jak w elfbocie (if maround=3 itd.) czy jest mozliwosc napisania czegos takiego pod blackd?