Jak w temacie gdzie expić i zarabiać (oprócz gd/chosenow/oramond/gorama ss/banuta itak nie mam dostępu;p/hydr)
I gdzie można pohuncić dla zabawy nie wiem jakieś war golemy czy coś podobnego i jakie taktyki?
Wersja do druku
Jak w temacie gdzie expić i zarabiać (oprócz gd/chosenow/oramond/gorama ss/banuta itak nie mam dostępu;p/hydr)
I gdzie można pohuncić dla zabawy nie wiem jakieś war golemy czy coś podobnego i jakie taktyki?
siema
frazlemawy na roshu na moście (lurujesz z mostu do schodów)
catakumby na oramond (biegasz w koło schodów)
warewolfy na edron
behemoty
team hunt na asurach
pytasz gdzie zarabiać i wyjebałeś na start najlepsze miejscówki na ten lv xD
Up za dużo tam botów/ludzi, chodzi mi o to żeby waste nie było źle się wyraziłem w 1 poscie;p
most na roshu non stop zabocony
Niestety nic innego fajnego, wartego polecenia nie znajdziesz.
Wszędzie każdy dobry place do zarabiania/expienia palkiem jest zajebany dwoma czy trzema boterami.
Taki urok gry tą profesją niestety.
Ale banuta czy goroma powinny być na tyle duże (szczególnie to pierwsze, przecież to ma ze 3/4 poziomy, gdzie palek może spokojnie huncić), że powinieneś zawsze dla siebie coś znaleźć.
Ja od 100lvla zarabiałem na kopach, bijąc same destro, ewentualnie jakiegoś plaga/nightmara. Kasa była bardzo dobra od minimum 20k do 200k na 1 hunta. I miejscówka mało oblegna, a jak jakiś bot się zawinie to łatwo go tam ubić, bądz da rade expić z jedynm botem spokojnie, bo resp jest naprawdę spory.
@darde ; kopy hiden destro? czy moze jakieś inna miejscowka?
Nie wiem jak sie nazywa to miejscówka, są one poziom niżej niż tp do bossa. Ja tam expiłem ostatnio pół roku temu mniejwięcej to praktycznie zawsze było wolne.
wary raczej nie ten lvl
tzn możesz je bić bez problemu ale jednak sporo suppli schodzi na takim lvlu
ja to biłem przed 200 to średniawo tzn nudno i nie zawsze profit był wart siedzenia tam przez 3h
po 200 jak biłem już bez walli (mniej potów idzie jak z nimi biegasz) to już było lepiej w sumie ale też różnie to bywa - czasem epee leci co chwile a czasem można bić 2h i nic nie spadnie
no ale to jak wszędzie - loteria
gd->oramond->choseny->wary imo najlepsza opcja na kasę na takim lv
od 200 i demy będą fajne żeby coś zarobić
sea serpenty pobiłem chwile jak questa z nudów zrobiłem exp lepszy jak na chosenkach prawie 500k/h po chwili było może sieknę sobie jednego taska na sea
http://lootpic.com/lootpicImages/lootpics/174285.jpegGenerated with Lootpic.com
no jeśli chcesz tylko exp to sea najlepsze miejsce
jak jeszcze nie zbierasz loota to na zielonej pod 1kk exp uderza
polatałem trochę ale sporo botów lata zapomniałem o tym ale 1 taska zrobię:) fajnie by było trafić na 2h bez botów;p