Siema tak jak w temacie ktory telefon bylby znacznie lepszy czy różnica jest ogromna czy telefony sa porownywalne do siebie jeden z nich to Samsung Galaxy 5 Neo a drugi to HTC Desire 820
Wersja do druku
Siema tak jak w temacie ktory telefon bylby znacznie lepszy czy różnica jest ogromna czy telefony sa porownywalne do siebie jeden z nich to Samsung Galaxy 5 Neo a drugi to HTC Desire 820
Niestety nie mogę Ci pomóc z wyborem, bo nie używałem tych telefonów, jednak sam rozważałem zakup jednego z nich i chciałbym Ci zwrócić uwagę na pewien szczegół.
Mam na myśli nieproporcjonalnie duże rozmiary telefonów od HTC. Nie każdy ma głośniki stereo, więc dużego uzasadnienia to nie ma.
Gdy porównujesz 2 telefony na żywo zwróć uwagę, że HTC 5" ma wielkość standardowego telefonu 5,5", natomiast 5,5" od HTC ~ 6" calowy telefon innej firmy.
Być może dla Ciebie to nie ma znaczenia, ale mnie to odrzuciło. Standardowy telefon ma "screen to body ratio" na poziomie ~73%, a HTC tylko ~63%.
Mam desire 820, i mimo że jest większy od innych telefonów z takim samym wyświetlaczem to kwestia godziny, i się przyzwyczajasz.
Nie powiem który lepszy bo samsunga w ręce nie miałem, ale htcka szczerze polecam ;)