-
W co gracie?
mam pytanie w co tam pykacie sobie wieczorami jak macie czas ? nie chodzi mi tu o wymienienie gier typu far cry 3 ale o gierki w, które gracie już dłuższy czas, typu league of legends czy cs. Obecnie wieczorami jak już zrobię wszystko co chciałem zrobić dopada mnie nuda, a strasznie denerwujące jest siedzenie 3-4 h i gapienie się w kwejki i jego pochodne ;d. nie interesuje mnie single player, po prostu wymieńcie w co tam pykacie z ziomeczkami wieczorami, kiedyś była tibia, ale kto w to teraz gra :D
-
-
-
miałem jednak nadzieje ze ktos napisze cos nie oklepanego :D. a co do tibii, jakim cudem sie to nie nudzi, na realu jest tak prosto ze na otsach niektorych bywa ciezej :D
-
Ja ostatnio grałem w Smite. Gra coś na styl LoL'a. Różne tryby gry. 3 vs 3, 5 vs 5 (jungle), arena itd... Co ciekawe gra mnie zainteresowała ponieważ twój bohater to Bóg, nie jakaś wymyślna klasa twórców. Wydaje mi się, że to ciekawa gra i godna polecenia dla każdego kto lubi grę zespołową w sieci :)
@edyt
Tutaj masz trailer
https://www.youtube.com/watch?v=rDOxxRf4muE
A tutaj masz różnice miedzy LoL'em a Smite.
https://www.youtube.com/watch?v=9m1fiBn-a2s
-
-
Teraz młócę w OTTD, przedtem był FoF, LoL
-
-
-
WoW, LoL, a jak nie to jakiś single z dobrą fabułką.
-
Tibia.
Jak nie mam pacc (raz na miesiąc przerwa 1-3 tygodniowa od Tibii) to czasem Vindictus, PoE ze znajomymi czy ostatnio grałem w F.E.A.R Online oraz No More Room in Hell xD
A teraz zabijam sobie czas Risen'ami ;)
-
Ja ostatnio miałem fazę i odświeżyłem sobie serię gothic- 1, 2, 3. No i przyznam, że świat w jedynce zapamiętałem jako trochę większy. Powróciłem do gry po paru latach no i się tak jakby skurczył :P.
No ale mimo wszystko można przy tym trochę czasu spędzić.
A z multi na kompie to prawie wcale. Trochę pocinam w Respawnables i ~Walking War Robots na androida. Można trochę czasu przy tym spędzić.
-
Ja najczęściej jakieś gry online na armorgames albo konglomerate, polecam strategie;) no i czasem jeszcze oteesy.
-
poker na GameDesire.com
agar.io
cs go
gta v
chce pograc w dying light ale nie mam czasu
-
Najwięcej czasu spędzam przy:
Don't Starve oraz The Binding of Isaac