84ed 65mlvl wszystkie sety od żywiołów posiadam.
Gdzie zrobić pg takim ed? brak blokera;/ dl'e mnie nie interesują tak jak i mino na oramond. Nowe hero na edron dam rade?
W m iarę możliwości miejscówki żeby bić ze speli ewentualnie z obszarówek.
Wersja do druku
84ed 65mlvl wszystkie sety od żywiołów posiadam.
Gdzie zrobić pg takim ed? brak blokera;/ dl'e mnie nie interesują tak jak i mino na oramond. Nowe hero na edron dam rade?
W m iarę możliwości miejscówki żeby bić ze speli ewentualnie z obszarówek.
oraj sobie water elementale do porzygu
hero powinienes spokojnie dac rade polecam tez wyrmy
Ostatnim razem jak tam byłem 3 boty na krzyż 105+ lvl 4 kółka zrobione i 10 ew zabite.... chyba że jest jakaś nowa miejscówka jeszcze
czemu nie mino oramond?
rp wbiłem tam z 10 lvl więc obrzydło a i ed kilka lvl tam wbiłem a ed słabo gram i padam tam;p
Na czym dobiłeś 100? Jestem w tym samym miejscu i Ancienty już mi obrzydły, mino oramond waste za duże.
Edron Hero solo ciężko (mały mlvl)
co zaproponujesz?
dobiłem 1 lvl tylko, na lizardach zao z icicle, możesz spróbować culty yalachar z gfb, wczesniej tam expiłem nie pamiętam tylko jaki exp tam był ale zbierając rary nie było waste
kup sobie ava i bij lizzardy na muggy plains, fajny exp + task lub polecić również mogę nowy spot z gsami w port hope nie trzeba mieć dostepu bij to z gfb exp powinien być taki w okolicy 300k/h ale bedzie sie zwracać
bonebeasty + lich hell(goroma) z ava
nowy spot z ancientami + kilka bb i necro(ancientów jest dużo ciągle po 3-4 albo i wiecej na klate wiec gfb i jazda)