Cześć. Chciałbym popykać sobie w jakiegoś fpsa i mam dylemat którą z tych dwóch gier kupić. Zależy mi tylko na rozgrywce online. Ma ktoś porównanie i może powiedzieć, która z nich jest lepsza i dlaczego?
Wersja do druku
Cześć. Chciałbym popykać sobie w jakiegoś fpsa i mam dylemat którą z tych dwóch gier kupić. Zależy mi tylko na rozgrywce online. Ma ktoś porównanie i może powiedzieć, która z nich jest lepsza i dlaczego?
Ja grałem w bete Battlefront. Spodobała mi się na tyle, że zamierzam kupić.
Jednak nie ukrywam, że dla mnie największym argumentem jest gra w splitscreen na PS4.
W graniu online były 2 tryby - coś w stylu capture the flag i walka 20 vs 20 z tymi wielkimi maszynami.
Za dużą ciotą w FPSy na PS4 jestem, żeby mi się bitka 20v20 podobała (za często padałem) ale pierwszy tryb był bardzo ale to bardzo fajny więc online na pewno też będę grał :)
Battlefront. Czemu? Bo oferuje nieco inną rozgrywkę niż wszystkie oklepane BO, Battlefieldy. Coś zupełnie innego. Przynajmniej dla mnie.
Jaki jest cel kupowania jakichś CODów czy innych Battlefieldów kiedy za grosze jest taki majstersztyk jak Arma 3. Ja bym wziął Battlefronta z uwagi na uniwersum SW
@Kozek ;
Zależy jakim graczem jesteś, jeśli pykałeś w cs i battlefielda to sw battlefront znudzi ci sie po ok. 30h, ponieważ jest tam tylko 11 broni i feeling ze strzelania jest prawie identyczny na każdej. Po drugie Battlefront jest strasznie okrojony i 1st DLC wychodzi juz w grudniu, kolejne w styczniu itd. No troche wydasz na tą gierke, żeby sie nie znudzić szybko. W BO3 jak zwykle fajne mulit, mnóstwo broni, mnostwo map i zombie(ale dlc trochę wkurwiają). Jeśli chcesz grac dla 4fun na jakis czas dla relaxu to proponuje battlefronta, jeśli jednak chcesz ślęczeć tylko przed tą grą i maksowac wszystko po kolei to raczej BO3
Szukam właśnie czegoś 4fun, pewnie wybiorę battlefronta. Dzięki :)