Gdzie kupię jakieś dobre koszulki, bluzy, buty i kurtkę? :D Oczywiście produkty dobrej jakości i niedrogie, nie takie jak w diverse czy innych markowych sklepach, gdzie koszulka kosztuje 80zł a kurtka 600zł :o
Dajcie jakieś linki do sklepów czy coś.
Wersja do druku
Gdzie kupię jakieś dobre koszulki, bluzy, buty i kurtkę? :D Oczywiście produkty dobrej jakości i niedrogie, nie takie jak w diverse czy innych markowych sklepach, gdzie koszulka kosztuje 80zł a kurtka 600zł :o
Dajcie jakieś linki do sklepów czy coś.
pare razy zamawiałem z:
http://www.denley.pl/
Dealer ma tanie rzeczy ale w nieciekawej jakości. Ogólnie to polecam answear.com albo zalando jeśli chodzi o sklepy internetowe
Może czas iść na bazar/targownice i to samo kupisz i się jeszcze potargujesz.
ew. popytaj ludzi z Rozmowy w Chinach oni kupują produkty jakości takiej jak oryginalne albo czasami nawet lepsze za grosze ;))
koszulki to w sumie wszędzie to samo, zależy jakie lubisz. ja chodze w sumie tylko w gładkich białych w serek to kilka mam z ca, kilka z hm, kilka z reserved, jeszcze z jakiegoś sklepu mam też kilka ale nie pamiętam teraz nazwy. wszedzie jedna cena i jakość.
bluzy czasem jakieś ciekawe są w hmie. ale to tez, kwestia jakie bluzy preferujesz, bo równie dobrze możesz chodzić w bluzach z croppa, housa czy new yorkera
dobre skórzane buty to czasem w tk maxxie, czasem ecco, clarksy też spoko.
a co do kurtki to powiedz chociaż na jaki sezon, w jakim stylu. ogolnie w tk maxxie czasem jakaś fajna się trafi, bez względu czego się szuka. no ale wiadomo jak to z tym sklepem, perełka się trafia raz na milion
uniqlo.com
ostatnio zrobili wysyłkę do Polski za kilka eurasków. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny w przypadku koszul, bluz i kurtek. Polecam.
Dzięki za pomoc wszystkim. @moth napisz mi na pw jak tam się te zakupy z chin robi itp. oczywiście jakbyś mógł. Wytłumacz mi całą procedurę, jak trafić na coś dobrego itp.
@Gtx ; nie mam pojęcia, kupowałem tam tylko jedną kamerke więc nie do mnie z takimi pytaniami. ale jest od tego temat
@down
nie mam pojęcia o tych chińskich zakupach, nie wiem kto tam kupuje
No w sumie tak, ogólnie już temat do zamknięcia.
Poleciłbyś kogoś, kto mógłby mi to wszystko napisać o tych zakupach, jakiś ogarnięty użytkownik i doświadczony kupiec chińskich przedmiotów? :D
Spróbuj w tym temacie Zakupy w Chinach. Tam niektóre torgi robią zakupy często
W diversie dopiero co byla promocja na wszystkie kurtki -100zł i za swoja kurtke dalem chyba 250zł bardzo ładna i skurwywyńska tak ciepla, ze jak mam koszulke pod spodem to sie gotuje w niej i tak.
Koszule lepiej zacznij ogladac od drozszych sklepow zamiast isc od razu do tanszego. Opisywalem swoja sytuacje jak chcialem w C&A kupic marynarki sobie 300zł jedna, a pozniej sie okazalo, ze lepsze są w Zarze za 200zł. Tak samo z plaszczem, 300zł za plaszcz z pierre cardin. Pochodz po sklepach i zacznij od tych drozszych
http://torg.pl/showthread.php?439608...zmowy-og%F3lne.
mimo, ze trzy razy Ci wspomnieli o tym temacie to w dalszym ciągu prosisz o kogos, kto Ci prywatny poradnik napisze jak robic zakupy w chinach... wejdz sobie w link, ktory podałem i przeczytaj tam pierwszy post zamiast poraz czwarty prosic sie o wyjasnianie czegos tak banalnego jak nacisniecie "buy it" na aliexpressie