-
TV czy rzutnik?
No właśnie. Jestem na etapie kupna nowego tv, siedze, przeglądam oferty, porównuje... I wpadam na pomysł - a może projektor? Co o tym myślicie? TV ma służyć do grania na konsoli i klasycznego oglądania. Czekam na opinie.
PS. Jak zły dział to proszę o przeniesienie.
-
Nie polecam rzutników do gry. Granie tylko w kompletnej ciemności, grzeją się, hałasują, kolory mocno słabe i pewnie input lag itp, itd.
-
Wydaje mi się, że gra na rzutniku odpada. Tak jak UP, słaba kolorystyka itd...
Jeśli chce komfortowo pograć to kupuj TV.
-
Dobra, więc załóżmy, że wybieram TV. Szukam czegoś za około 1500 zł - co mi polecacie? W dupie mam okulary 3d bo wiem, że się z tego nie korzysta i smart tv też niekoniecznie - mogę kupić dostawke.
-
LG LN5400
42 cale
sam mam i już od dwóch lat używam
-
Ja tak od siebie dodam że lepiej kupić samsunga bo firma sony korzysta z płytek samsunga z tą różnicą że soniak kosztuje troche więcej.
-
w tej cenie najlepiej samsung ue40j5100
-
Jak Ci przeszkadzają kolory to ok, aczkolwiek rzutnik za tyle hajsów ile masz na TV miałby zajebiste kolory i wyświetałby spoko obraz nawet w dzień. My z kumplami często graliśmy w fife na projektorze za 300zł i było całkiem spoko, żadnego input laga.....
-
przerabialem temat, samsung ma odziwo najgorsza jakosc obrazu. Sony ma najlepszy obraz i input lag, dobrym i tanszym odpowiednikiem jest LG. Najpewniejsze byloby sony, ale tez jest drogie. Ja w ciagu najblizszych dni bede kupowac 55 cali sony full hd za 4500zł. Mimo, ze za te pienaidze sa juz dawno 4k samsung albo po 3000 jakies inne full hd