Ma ktoś pomysł czym fryzjerka psiuka włosy ,aby łatwiej było jej czesać włosy ? To jest zwykła woda czy coś specjalnego xD ?
Wersja do druku
Ma ktoś pomysł czym fryzjerka psiuka włosy ,aby łatwiej było jej czesać włosy ? To jest zwykła woda czy coś specjalnego xD ?
Woda.
Fryzjerzy w Polsce przechytrzyli przemysł kosmetyczny i psikaja głowę woda zamiast ja najpierw umyć [ZOBACZ MEMY]
Ostatni raz u fryzjera byłem ze trzy tygodnie temu. Siedziałem jak debil spoglądając się w to lustro, patrząc na szewską pasję w oczach fryzjerki ignorującej kompletnie moją prośbę. Starając się nie skupiać na przegrywie będącym w trakcie kreacji na mojej głowie, moją uwagę przykuł zielony flakonik z płynem którym to co raz wampirzyca popsikiwała mi włoski.
j - ja
p - p#zda, tzn pani fryzjer
j:Pszepani, a w tym flakoniku to co to za czary są, bo zawsze się zastanawiałem co to za eleksiry
p: a zwykła woda kolego
j: ale szemu to tak fikuśnie pachnie jak u dentysty
P:ale to zwykła woda, kiedyś dawaliśmy do tego odżywki, albo płyny żeby była zapachowa, ale unia i inne pierdoły nam zakazały, bo każdy klient ma inne włosy i były uczulenia to musieliśmy się ograniczyć do zwykłej wody a szkoda.
j: ale jest pani pewna że to tylko woda?
p; tag.
po czym wyszedłem z salonu z identyczną fryzurą jak dziesięcioletni felek, który siedział na tronie przede mną
rip, patrz avatar.
ps nazwa tematu xD
jakbym mial myc glowe takiemu brzydalowi to bym zaspiewal 20zl :D
w sumie co dziwnego w tej cenie, na tyle sobie wycenil prace, a jak ty chcesz zostac pomacany po glowie to mozesz zaplacic. inna sprawa, ze niektorzy wymagaja mycia, nawet jak jeszcze z domu z mokrymi przyjdziesz XD
Nigdy w życiu nikt mi nie "psiukał" włosów
widocznie zawsze z tlustymi przychodziles i nie bylo takiej potrzeby XD
@up
No to najwyrazniej bylem w chujowych zakladach.Na obcinanie wydaje £10-£20 (normalna cena) I jak wybieram sie do fryzjera to w wlosach mam X ilosc pasty zeby pokazac aktualna fryzure I powiedziec ze chce lekko sciac a nie by mi ujebano caly leb na 3cm to mimo tego I tak 'psiknie' woda tylko pare razy,rozczesze paste I obcina jakby nigdy nic.
Przed salonem standard za mycie od £6 do £15 wiec obalam teorie.
Wszystko zależy od fryzjera przecież w jednych masz mycie w cenie u innych zaś trzeba zapłacić.
to po prostu kwestia lenistwa no i tego czy wgl maja w salonie cos do mycia twojej głowy ;dd wiadomo ze facetów biora za pewniki i jebna spryskiwaczem i szafa gra
W Warszawie stolicy cebulandii myja wlosy zawsze. Nie bylem w salonie, w ktorych nie myli.
moze na wasze podlasie i inne prowincje jeszcze kultura higieny nie dotarla
Na chuj ma mi wlosy myc, skoro sam to robie 10 minut przed przyjsciem do salonu?