siema, wlasnie kupilem sobie pacca po przerwie i mysle gdzie mozna takowym poexpic
do tej pory(tzn 3 lata temu xD) expilem cale zycie na parnych polach. piszcie tez z czym gdzie isc(composite hornbow/assasisny/costam). dzieki
Wersja do druku
siema, wlasnie kupilem sobie pacca po przerwie i mysle gdzie mozna takowym poexpic
do tej pory(tzn 3 lata temu xD) expilem cale zycie na parnych polach. piszcie tez z czym gdzie isc(composite hornbow/assasisny/costam). dzieki
Jeśli może być waste to fenrock dl będzie przyzwoitym miejscem dla Ciebie na tym lvlu.
niestety jestem biedonem, mam 60k i softy XD wolałbym wyjść na 0 albo profit
Mysle że mozesz choseny sprobowac albo oramond, ja tam expilem na 100 lvlu i mialem lady profit.
expie na tych minosach w oramond, prawie 400k na zielonej stamince i profit, bardzo fajne!
są jeszcze jakies podobne miejscóweczki?
Ja bym uderzył na ghastly dragi, które są razem z chosenami, ale musisz zrobić questa(nie pamiętam jakiego, chyba ileś tomów trzeba mieć oddanych), żeby tam wejść. Tam jest fajnie, bo rzucasz fire walla i sobie bijesz po 1. Ja tam poszedłem na jakimś 115 i było fajnie, mogłem wcześniej wlecieć :D
Ewentualnie taski na hydry sobie pobij, powinno być przyzwoicie, wcale nie są takie straszne i pewnie spłyną na kilka hitów.