Siema, poleca ktos sprawdzonego fizjo z krakowa? Podejrzewam ze moj kregoslup jest w opłakanym stanie(chociaz nic nie boli) i chcialbym to wreszcie naprawic. Przy okazji wolam @Filia the Dragon ; bo tez mu sie pewnie przyda
Wersja do druku
Siema, poleca ktos sprawdzonego fizjo z krakowa? Podejrzewam ze moj kregoslup jest w opłakanym stanie(chociaz nic nie boli) i chcialbym to wreszcie naprawic. Przy okazji wolam @Filia the Dragon ; bo tez mu sie pewnie przyda
[email protected]
Polecam tego pana :)
Rehasportiva, Kamil Klich, nie wiem czy specjalizuje się w kręgosłupie, ale z nogami czyni cuda.
Halun oznacz jak się przejdziesz i znajdziesz specjalistę godnego moich dolarów
@Aver ;
ziomek ale podajesz mi jakis losowy email i co ja mam o tym myslec. moze bys podal imie i nazwisko tego pana i jakies inne info xD
http://fitnessplatinium.pl/wadowicka/
Marcin Sowa, zobacz w "Poznaj nas"
wolalbym jakiegos lekarza ;/
fizjosport
toz fizjoterapeuta nie jest z wyksztalcenia lekarzem.
nie o to chodzi po prostu jak pojde do tego typeczka z platinium to mi powie ze tylko jak wykupie karnet na rok u nich to mi pomoze xD ;/
niekoniecznie, bo mozliwe ze ten typ ma swoj jakis gabinet (badz u kogos w gabinecie robi) i tam przyjmuje osoby, ktore nie sa w zadnym powiazane z ta silownia etc.
a na silowni sobie tylko dorabia jako trenejro
dopytaj sie @Aver ;
Teraz fizjoterapeuci często nie mają swoich stałych placówek. Bo właśnie po siłowniach pracują, różnych salach do ćwiczeń, hotelach czy domach.
dobry fizjo nie potrzebuje szukac pacjentow. oni znajduja jego