Witam męską część forum, piszę do was z zapytaniem co sądzicie o goleniu tego miejsca przez mężczyzn? Osobiście uważam to za pedalstwo, a każdy kto goli jest zjebem, ale wysłucham waszej opinii.
Wersja do druku
Witam męską część forum, piszę do was z zapytaniem co sądzicie o goleniu tego miejsca przez mężczyzn? Osobiście uważam to za pedalstwo, a każdy kto goli jest zjebem, ale wysłucham waszej opinii.
pach nie gole ale nogi tak
Gole, tak mi wygodniej i nie nie jestem pedałem ale może na swojej drodze nie spotkałem Ciebie.
Pach nie gole, wystarczy się regularnie myć :|
golę i polecam
Ja tam golę, z zarośniętymi zawsze mam problem, bo czuć pot. Po ogoleniu się nie ma problemu. Nie wiem czemu w ogóle to ma być pedalskie? xD Rozumiem, ze autor jest samcem alfa z zarośniętą klatą i dywanem na plecach, a stopień męskości wyznacza powierzchnia ciała zarośnięta włosami?
@Down
Jakie podrażnienia, nie mam takiego problemu, chyba że golisz się jakimś tępym dziadostwem i bez pianki. Tak, siura też golę.
A co z podraznieniami dziewczyny? Piczki tez golicie?
Przeciez to jest dziadzius. Nie wiem, po co mu odpisujecie
pedalstwo
Obawiam sie ze golenie pach u mężczyzn jest czynem pedalskim wysoko nie wskazanym, jest to fakt autentyczny.
no dla mnie to jest cos dziwnego, na reklamach kobiety gola, a nie mezczyzni, cos z wami jest nie tak imho