Co sądzicie o tym telefonie na tle innych konkurentów np Samsung GS6? Mial ktoś styczność z Xperią Z5??
Wersja do druku
Co sądzicie o tym telefonie na tle innych konkurentów np Samsung GS6? Mial ktoś styczność z Xperią Z5??
Zalet co chcesz wiedzieć o tym.
Rozwój jest między z3 a z5 8 rdzeniowy procesor 23mpx aparat wczesniej byl 20,7 skaner odcisków palców a reszta ta sama
Ja miałem i nie widzę nic specjalnego. Nie licząc drobnych zmian w środku i na zewnątrz, to dalej ten sam telefon co zetka.
Ja tam jestem zwolennikiem z~ compact sam mam z3 compact o niebo lepsza od zwykłej z3. Więc jak już wybierasz w z5 to popatrz na compact. A co do nowych gadżetów to co @up zmienia się cena i "prestiż" :P
PS ( ta lepszość dla mnie wynika głównie z tego że jest lepiej dopasowana do dłoni a nie taki kloc i nie traci na płynności w mniejszej obudowie a i funkcje wszystkie jak w zwykłej zetce )
A dalej te zetki lubią pękać?
Pękać to lubiała ale Z1, od Z2 nie ma tego problemu
Z3 też lubi pękać
Mam aktualnie Xperia Z5 compact - jest to dobry telefon aczkolwiek jeśli chodzi o wygląd ładniejsza była z3 C
Ta Z5 bije na głowe samsunga galaxy S6 - mając S6 sprzedałem w ciągu tygodnia bo sie zwieszał
Ew. jak masz większy budżet, to kup Z5 premium. Lepszy od zwykłej z5.
Tak 1000 zł płacić za ekran 4k który działa tylko w aplikacji wideo i album
korzystałeś? nie, no właśnie. :)
A ty korzystałeś z z5 premium? Nie, no więc po co nabijasz posty? W 2 aplikacjach jest używane 4k w stockowej galerii i stockowym odtwarzaczu filmów, zaraz będzie płacz jakiegoś gimbusa któremu rodzice przedłużyli umowę z z5 premium że nie może grać w pou w 4k ktoś mu doradzi root tylko jak rootujesz sony zrób kopie ta i drm