-
200ek powrot po latach
Siemanko, kupilem 200 eka jako, ze jutro mam operacje i bede mial duzo wolnego czasu siedzac w domu tylko teraz mam problem, ostatnio ekiem gralem na poczatku aurory gdzie cale zycie siedzialem na sea/murach z druidem podobnym ekiem a po kilku updatach widze na twitchach itp ze jest sporo respow gdzie moglbym polatac i tutaj pytanie
gdzie moge expic solo jak i z druidem zeby wykrecac max exp? waste nie gra roli
-
Solo najlepiej Sea nadal xd a tak poza tym to Vengoth, może banuta ale możliwe być waste
z Druidem to Rosh, i mury wciąż dobre, jak załatwisz jeszcze 2 pozostałe profesje to katakumby na oramond ale przez będzie cieżko bo tam jednak jest spory hard
Jeszcze z Edem Asura Palace fajne ma 210 miałem tam 1kk/h z premm stamina
-
Co to katakumb bo we 4 bez problemu na tym lvlu tylko nie jakieś kozackie klaty :D
Ewentualnie Prison ale to tam już trzeba uważać
-
Asury to chyba najlepsza opcja obecnie na exp ek+ed, bardzo dobry loot, pieniądze i wrażliwe są bardzo na obrażenia fizyczne, polecam mocno.
-
Tak jak pisali, CTC spokojnie we 4 voc, ale nie możesz przesadzać z lurowaniem.
Do tego w teamie możesz jeszcze pobić Rosh, Asury, Mury, jakieś Seale na POI, grimy dla expa, albo Drakeny
Solo Banuta, Hydry na Oramond, Sea Serpenty, Hive, Deeplingi, Vengoth, nowe Hero na Edron, Vampiry na Edron, Wyrmy + Elder Wyrmy na Drefii.