Poszukuję jakiegoś telefonu z dualsim, min.4 cale do 700zł, może ktoś coś polecić?
Wersja do druku
Poszukuję jakiegoś telefonu z dualsim, min.4 cale do 700zł, może ktoś coś polecić?
Polecam Alcatela one Touch pop c7, posiadam od pół roku, kosztuje mniej niż siedem stówek. Nie łapie zwiech, nie tnie, nie wyłącza się, aparat z przodu i z tyłu. Bateria trzyma 2-3 dni przy rzadszym używaniu. Głośny głośnik (masło maślane).
Niestety - żelibin.
8/10.
640DS, 730
http://www.x-kom.pl/p/209616-smartfo...im-czarny.html
to z takich pewnych
jakieś "alcatele" (które poza nazwą nie mają z alcatelem nic wspólnego) i inne chińczyki mogą wypadać nawet dużo lepiej, ale tomusiałbyś mieć z kilka(naście) opinii na temat danego modelu, i kij wie co z aktualizacjami (nawet już kij z upgradem, ale chociaż łatki bezpieczeństwa żeby były)
osobiscie polecam prestigio psp5505duo osobiscie sam takiego uzywam rok temu kupilem go za 700 zl teraz pewnie kosztuje z 500, co do telefonu solidny upadl mi juz kilkanascie razy szybka nie zbita lecz obudowa troche dostala (nie uzywam zadnych zabezpieczen na telefon tzn kondony) smiga elegancko nic nie zacina za taka cene to 10/10
Nie wiem na czym ci tam jeszcze zależy, ale moja Mama korzysta z myPhone Cube i nie narzeka, a ten model spełnia wszystkie wymienione kryteria, a imo działa lepiej niż mój LG Spirit. Tylko bierz wersję 16GB albo kup kartę, bo bez tego jest kicha.
A jakiś k&m Drive albo live tanie a dość dobre w pl serwis wymiana na nowy etc.
za taka cene to możesz wziąć sobie zenfone 5, fajny telefonik, polecam ;)
ja mam thl 5000 i bardzo sobie go chwalę