Czołem!
Mam takie pytanie, mianowicie:
loot z tego eventowego bossa jest przydzielany losowo czy tak jak z każdymi innymi bossami - jest dopasowany on od "pomocy" w jego pokonaniu?
Wersja do druku
Czołem!
Mam takie pytanie, mianowicie:
loot z tego eventowego bossa jest przydzielany losowo czy tak jak z każdymi innymi bossami - jest dopasowany on od "pomocy" w jego pokonaniu?
drop zależny od tego jak dużo dmg zadasz, jest to jakoś "przydzielone" dokładnie nie pamiętam w jaki sposób i co się dostaje, ale na bank jest to dla każdego taki sam loot (ofc. wg ilości obrażeń)
Myślałem, że chociaż z tą Dynią będzie loot losowy, ale trudno. Mogę zapomnieć o lepszym loocie i liczyć na to, że z oskórowana coś dostanę xd
Dzięki!
@down
Ja wczoraj swoim ekiem 214 byłem, ale wiadomo, stanie na kimś nie pozwala walić czarów tj. exori, gran, etc. to waliłem tylko z hura +ava xD
To nim akurat prawie nic nie zadałem, ale swoim edem 65 waląc ciągle z sd (z 10 trafiłem) dostałem tylko żelki :D
Zaraz kolejny, a mniej osób będzie to zobaczymy, tym razem kupiłem Eternal Winter, to ogień
@edit2
Nie wierze. Z dyni znowu żelki i ze skórowania też... Może ktoś ma jakąś radę na eda jak bić, żeby zebrać dużo tych pkt? Tak to używam sd (350-400 bije) + eternal winter co te 30 sekund. Zastanawiam się czy nie kupić leczenia obszarowego i leczyć xd
Naprawdę? Ja 116 ED przy ludziach pokroju 300+ wydropiłem z tej dyni Toy Spider, a podejrzewam, że nie robiłem kosmicznych obrażeń+nikogo nie leczyłem. I nie mówię tu o skórowaniu, tylko o zwyczajnym dropie.
360ed here
Tez mi sie wydaje, ze drop jest losowy. Wczoraj po ss od razu dynie zaczalem bic sam, razem z jakims ekiem odlurowalismy przez pol pustyni. Pozniej pare osob jeszcze dobieglo. Ale bez hlvl. Wiec wydaje mi sie, ze spokojnie ja wygralem jezeli chodzi o exp. A do tego mas resy. Z loota nic. O 6 nad ranem podonie bylo. Bylem najwyzszym lvl, bylo jeszcze dwoch 320~ ekow. Reszta osob to 50-200lvl. Poszlo mi ponad 200sd, non stop mas resy i tez nic. Natomiast teraz o 14 gdzie bylo z 50 ludzi, w tym sporo 400+ to dostalem spider weba.
Loot musi być losowy. Dzisiaj rano tuz po ss razem z innym kolesiem odlurowalismy dynie i sami bilismy ja przez okolo 5 min zanim dobiegła reszta ludzi. Mimo że wbilismy i zebralismy najwiecej dmg i expa to dostalismy po 10 robakow.
jakieś 2 lata temu jak biłem dynie to takie info w gildii mieliśmy @werner ;
U mnie większość na servie pisze, że loot jest losowy i coraz bardziej się do tego przekonuje. W każdym razie do jutra może uda się coś zdobyć, bo już mam ponad 100 robaków i tylko dwa present bagi xD
Jestem pewien że losowy, testowałem różne możliwośći na różnych poziomach, od opierdalania się po strzelanie do dyni jak z karabinu, opierdalając sie dostałem lepszego loota niż wtedy kiedy faktycznie cos robiłem
Co ile respi się ta dyńka? I są jakieś komunikaty na servie, że się już zrespiła? Dzisiaj też się jeszcze respi??
U nas na servie teraz będzie o 22:07, następnie 02:07, itd. I jak się nie mylę to trwa do jutrzejszego zapisu. @x-st ;