Siemka, gdzie mógłbym expić 20 palkiem, skille 57 (skilluje tylko na offline), eq: beltaded cape, guardian shield, p legs, steel helmet, pacc jest, w banku 15k, wszystkie czary, server Antica, porady ogólne też przyjmę :D
Wersja do druku
Siemka, gdzie mógłbym expić 20 palkiem, skille 57 (skilluje tylko na offline), eq: beltaded cape, guardian shield, p legs, steel helmet, pacc jest, w banku 15k, wszystkie czary, server Antica, porady ogólne też przyjmę :D
IMO skille to nadal podstawa. Minimum 80 dist i można myśleć o dobrym expie.
20 palek i mało kasy. Jeżeli task, to Mamuty na Svar (dobry hajs i exp też spoko). Jak chcesz zarobić to na ten lvl polecam corymy venore z stealth ringiem i elvish bow+strzałki.
Możesz sobie dorobić robiąc task na minotaury, np na darashi, dobrą opcją jest też task na carniphile, robiłem tam ~100k/h expa na 25 lvlu bodajże przy okazji możesz zarobić, najlepszym miejscem będzie tiquanda labo~, task na tarantule - dobry exp i w miare dobry zarobek, task na małpy - biłem na 19 lub 20 poziomie, bardzo szybko się robi i super zarobek zbierając kamienie i złoto, do tego ape fury które kosztują troche. O skile się nie martw, wpadną w czasie expienia :)
Właśnie nie chce tracić czasu na skille gdyż zostało mi 8 dni pacca, chce po prostu mieć fun teraz z gry, potem może coś poskilluje :), tarantule i carniphile planowalem od 25 i teraz jak lepiej, royal speary czy może elfish bow i arrowy?
Polecam royal spear a od 42 do 50 enchanted speary, po 50 composite hornbow + onyxy
Odswiezam :D. 40 lvl, 73 skill, taski na tarantule i carniphilie zrobione. Jakies sugestie jakie questy/dostepy porobic, gdzie poexpic :)?
Jeżeli Ci nie zależy na taskach to idź na cmentarz yalahar, ten po prawej zamku, masz tam zombie, nightstalkery, kilka necro i jednego licha + możesz na dół schodzić zabić jakiegoś gsa albo banshee. Dobry exp i dobra kasa, exp taki sam lub większy niż na dragonach a wiadomo że każda miejscówka zajebana ludźmi dzień i noc. Na tym lvlu z braku laku biłem też małpy na banucie z royal spear + ava, spróbuj też the spike z royal spear + ava
Jeszcze jak Ci na taskach zalezy to mozesz wziac task na gargulce i isc na kazo spike.
Jeżeli chodzi o mnie to ja polecam robić taski od samego początku skille nie są takie tragiczne grałem z ziomkami którzy mieli gorsze i jakoś się grało zacznij od croco dalej to >tarantule > carniphile(choć RP to średniawa) możesz również zrobić małpki > 3x task na merianie(stone golemy/thornback tortoise/gargoyle) jak to palek, task nie będzie lecieć extremalnie szybko ale się opłaca, + trochę zarobisz ja robiąc taski zazwyczaj po tych początkowych wychodzę tak 200k+ jak nie dropne jaja czy czego innego z bossa :) Na upartego jak masz ochotę to po merianie możesz skoczyć na terramity, taski są też dużym + bo jak trochę ich porobisz nazbierasz 21pkt to wtedy naliczają ci się boss pointy a ja najlepiej wykorzystać po 50 na Ribstride albo Fleshcrawler z których jest opcja zarobienia nie małej sumki.
Oczywiście od 25 Rsy, łuk dopiero zacznij używać jak będziesz chciał latać na smoki to najlepiej od 40 bo wtedy elvish bow + onyx arrow i jest moc. Ale tak czy siak taski zawsze na propsie.