-
Warsztaty?
Witam, chciałem was zapytać czy wgl w takowych warsztatach braliście udział czy się przydały i czy wgl to można brać pod uwage w związku z szukaniem pracy.Pytam dlatego ponieważ mam nie długo warsztaty od firmy CDPROJEKT na temat rynku giervideo/marketingu gier video/ i tak dalej, a że interesuje się grami dość często,zreszta jak wszyscy prawie na torgu(lubią zawsze w coś pograć) to chciałem na takie warsztaty się udać. Tylko czy takie coś ma sens i może coś pomóc w zdobyciu wiedzy/jakiegoś doświadczenia dzieki któremu moge gdzieś zaplusować u jakiegoś pracodawcy czy raczej jest to stricte czysta wiedza dla ciekawskich. Dziękuje pozdrawiam ! ;)
A o to zaproszonko "Serdecznie zapraszamy na warsztat "MARKETING GIER VIDEO”, który poprowadzi Pan Michał Gembicki - CEO w firmie CDP.PL, partnera programu Zarządzanie w wirtualnym środowisku."
Albo jestem nie obyty albo zrażony albo nie wiem co ale czy te warsztaty to zwykły chłam czy naprawde coś co może pomóc na rynku pracy.(pytam ogólnie)
-
Ja byłem na kilku warsztatach ekonomicznych i to raczej taka zabawa i praca w grupie niż sensowne zdobywanie doświadczenia. Te jednodniowe, kilkugodzinne to zwykła zabawa i "nauka". Otrzymuje się certyfikat, który brzmi niesamowicie profesjonalnie, jaką to wiedzę się nie nabyło, a w rzeczywistości to takie pierdu pierdu jest.
Ale sam bym poszedł na taki warsztat z cd projekt :D Gdzie on się odbywa?