-
Instalacja gazowa
Siemanko. Kupiłem ostatnio fiata grande punto 1.2 z 2006r. Teraz chce go zagazować.
W gazowni obok mnie zaproponowali mi:
Stag 4 qbox plus (isa3)
Redaktor ac-ro2
Listwa wtryskowa ac w01/w02
Zbiornik 55l
W wersji premium z jakimś dodatkowym komputerkiem który synchronizuje benzyne z gazem chcą za to 2700zl.
Jest ktoś kto na gazie sie zna? Warto, czy szukać czegoś innego, gdzieś indziej?
-
Ogarnij sobie polecane warsztaty z Twojej okolicy na lpg-forum.pl, na pewno znajdziesz tam info co zakładają do punciaków
-
Wg mnie to sporo dość ale instalacja powinna być dobra jak za tą cenę . na pewno znajdziesz coś tańszego ale nie wiem czy będzie tez tak samo dobra:)
-
Komp może być, reduktr też, wtryski wziąłbym baracudy każdy osobno, ładnie schowane będą. Butla dobra, nie będzie musiał jechać co chwile na stacje. Skąd jestes ?
-
Temat bezsensownie odkopany, przez jakieś troll konta. Założyłem już ten zestaw gazowy (z pierwszego posta) prawie 2 miesiące temu. Od tego czasu zrobiłem ~2000km i żadnych problemów nie mam. Ale dzięki za chęć pomocy.