-
72 EK gdzie? co? jak?
Cześć.
Otóż powróciłem po dłuższej przerwie do gry knightem. Kupiłem pacca, eq iii tutaj pojawia się moje pytanie.
Gdzie expić profitowo? Moja sytuacja jest tragiczna, wydałem hajsy na eq i zostało mi 25k na expa co jest śmieszną sumką jak na mój lvl ponieważ na same poty wydaję od 15k. Jakie taski robić ekiem? Które miejscówki są najlepsze?
Kolejna sprawa to dostępy do wysp i questy. Nie ogarniam tych nowych wysp itd. W tym momencie mam wykonanego jedynie bk i ofa + dostęp na yala.
Jakie questy wykonać i dostępy do jakich wysp, miejsc?
Czekam na wasze wypowiedzi :)
-
Zrób sobie task na piraty. Itemy z bossa są warte pewnie jakoś koło 200k. Trzy razy możesz zdobyć addon itemy z bossa.
Możesz zrobić sobie quest an scyzoryk. Szybko się to robi i bez problemowo (ostatnia misja troche harda, ale możesz item kupić, albo kogoś poprosić o pomoc).
Deep fibule możesz zrobić. Zawsze to kilka k. Najlepiej z kimś to mniej stracisz mpków. Z Banshee questa też trochę zarobisz.
Niedługo wbijesz 80 to Behe quest. Na pewno będziesz miał te jakieś 150k na serwis PoI. Softy będziesz mógł sprzedać, żeby mieć jakieś większe sianko ; )
Co do tasków to ja ekiem robiłem tak:
-Quary na Hrodmir. Szybko się je robi i zawsze plusik miałem.
- Gsy
- Mutated raty + tigery na arenie. Ewentualnie same raty w tej dzielnicy gdzie mutated humany.
- Csy + Ice golemy
- Caimany, z nich sporo leci diamencików, to zawsze zysk
-
Dzięki wielkie Kapicon :) w dodatku ten sam serwer hihi.
Może ktoś ma inne propozycje?
-
Zobacz po ile są dworc voodoo dolle i idź na dworce port hope
-